Vielä tilaa on, tartu käteen tääl on sulle paikka, vielä tilaa on!

Kirjepyhäkoulumainos.

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu eli ”pyhis” on eri-ikäisten lasten ja perheitten toiminnallinen kirkkohetki, jossa hiljennytään, leikitään, lauletaan ja askarrellaan. Lasten kirkkohetki antaa hyviä elämän eväitä omalle kasvulle, turvallisuutta ja toivoa sekä kokemuksen Taivaan Isän rakkaudesta.

Pyhäkoulut kokoontuvat joko sunnuntaisin tai arki-iltaisin. Kylillä kokoontuvien pyhäkoulujen ohjaajina toimivat vapaaehtoiset nuoret. Innokkaaseen pyhäkoulunopettajien joukkoon mahtuu vielä uusia lapsista välittäviä ohjaajia.

Lisätietoja pyhäkouluista antaa Virpi Malvalehto p. 0400 452570 tai virpi.malvalehto@evl.fi

Lisätietoja ja ilmoittautuminen kirjepyhäkouluun, Helena Leppänen p. 0400 272020 tai helena.leppanen@evl.fi

Pieni enkelipatsas
"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Enkelin tekijä: Helena Leppänen

Pyhäkoulut ovat tauolla vielä pari viikkoa. Ilmoittelemme aloituksesta myöhemmin.

Tervetuloa mukaan pyhäkouluun!

Toiminta keväällä 2022

Kokoontumisajat ja -paikat:

Kontiolahden seurakuntakeskus (Keskuskatu 26): Pyhäkoulu 4-12-vuotiaille klo 17.30-19

Lehmon seurakuntakeskus (Kylmäojantie 57): Pyhäkoulu 4-12-vuotiaille klo 15-17

Päivänpaisteen päiväkoti (Pohjatuulentie 6): Kylmäojan pyhäkoulu yli 4-vuotiaille lapsille klo 17.30-19

Kokoontumiskerrat:

Varparannan koulun esikoululuokka (Riihilahdentie 5): Lasten toimintapäivä&pyhäkoulu klo 15-17

Kulhon koulu (Rekiraitti 9): Liikuntapyhis klo 10-11.30

Varhaiskasvatuksenohjaaja