Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kestää vuoden ja sisältää 4 opetuspäivää ja viikonlopun mittaiset isosleirit syksyllä sekä keväällä. Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta saa todistuksen keväällä, jolloin kaikki vuoden mukana kulkeneet isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen saaneet siunataan.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen pääsee mukaan kun on käynyt rippikoulun. Koulutus antaa "työvälineitä" toimia leirillä isosena  tai kerhoissa kerhonohjaajan tehtävissä . Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kulkevat "käsi kädessä". Käymällä molemmat koulutukset saat helposti pätevyyden sekä leiri-isoksi että kerhonohjaajaksi.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen ajatuksena on, että kaikki halukkaat rippikoulun käyneet nuoret pääsevät isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen.

Kevät 2022 Ohjelmaa:

Koulutuspäivä Lehmon seurakuntakodilla La 15.1. klo 10.00-15.00

Opetusiltapäivät kerran kuukaudessa seurakuntakeskuksella torstaisin 15.15-17.00
- Opetusiltapäivä IVto 27.1.
- Opetusiltapäivä V to 24.3

Viikonloppuleirit pe-su Hirvirannassa Helmikuussa
- 1. leiri 18-20.2.
- 2. leiri 25-27.2.

Tehtävään siunaaminen Kirkossa sunnuntaina 3.4. klo 10.00 Messun yhteydessä
Kakkukaffit ja todistusten jako seurakuntakeskuksella Messun jälkeen.

Ilmoitustaulu:

Isos- ja kerhon ohjaajakoulutukseen ilmoittautuminen aukeaa ensi syksynä.

Nuoria hirvirannan leirikeskuksen salin lattialla istumassa.

Isos ja kerhon ohjaajakoulutuksen päätös "Isos siunaus" sunnutaina 3.4.2022!