Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kestää vuoden ja sisältää 7 opetusiltapäivää, kerhonohjaaja koulutuspäivän ja viikonlopun mittaiset isosleirit syksyllä sekä keväällä. Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta saa todistuksen keväällä, jolloin kaikki vuoden mukana kulkeneet isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen saaneet siunataan.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen pääsee mukaan kun on käynyt rippikoulun. Koulutus antaa "työvälineitä" toimia leirillä isosena  tai kerhoissa kerhonohjaajan tehtävissä . Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kulkevat "käsi kädessä". Käymällä molemmat koulutukset saat helposti pätevyyden sekä leiri-isoksi että kerhonohjaajaksi.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen ajatuksena on, että kaikki halukkaat rippikoulun käyneet nuoret pääsevät isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen.

Syksy 2022 Ohjelmaa:

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen aloituspäivä Hirvirannassa lauantaina 10.9. klo 10-15

Opetusiltapäivät kerran kuukaudessa seurakuntakeskuksella torstaisin 15.15-17.00

• Opetusiltapäivä I to 22.9.
  • Opetusiltapäivä II to 27.10
  • Opetusiltapäivä III to 24.11.

Kerhonohjaaja koulutuspäivä Lehmon seurakuntakodilla lauantai 10.12 klo 10-15

Viikonloppuleirit pe-su Hirvirannassa
 1. leiri 11.-13.11.
 2. leiri 18-20.11

Ilmoitustaulu:

Isos- ja kerhon ohjaajakoulutuksen ilmoittautuminen on auki!

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeeseen!

Nuoria hirvirannan leirikeskuksen salin lattialla istumassa.

Isos ja kerhon ohjaajakoulutuksen päätös "Isos siunaus" sunnutaina 3.4.2022!