Syntymäpäivät 70-, 75- ja 80-vuotiaille

Kontiolahden seurakunnan jäsenille lähetetään onnittelukortti 70-, 75- ja 80-vuotispäiviksi kolmessa erässä. Tammi-huhtikuussa syntyneet kutsutaan alkukevään juhlaan, touko- elokuussa syntyneet kutsutaan yhteisille syntymäpäiville loppukesästä, ja syys - joulukuussa syntyneet loppuvuodesta järjestettävään juhlaan.

Vuoden 2021 syntymäpäivät

Vuoden 2021 tammi - huhtikuussa syntyneiden yhteinen juhla pidetään su 30.5.2021 (peruttu vähäisen osallistujamäärän takia. Ilmoittautuneet siirretty seuraavaan elokuun juhlaan). Henkilökohtainen kutsu on lähetetty joulukuun 2020 lopulla.

Vuoden 2021 touko - elokuussa syntyneiden yhteinen juhla pidetään su 22.8.2021, ilmoittautuminen pe 13.8. mennessä kontiolahti@evl.fi tai p. 040 761 65 69. Juhlaan voi imoittautua myös tammi-huhtikuussa 2021 syntyneet 70-, 75- ja 80-vuotiaat. Henkilökohtainen kutsu on lähetetty huhtikuun 2021 lopulla.

Vuoden 2021 syys - joulukuussa syntyneiden yhteinen juhla pidetään su 21.11.2021, ilmoittautuminen pe 12.11. mennessä kontiolahti@evl.fi tai p. 040 761 65 69. Henkilökohtainen kutsu lähetetään elokuun lopussa postitse.

Juhla alkaa klo 10 messun vietolla Kontiolahden kirkossa, Kirkkotie 5, ja jatkuu juhlakahvituksella sekä ohjelmalla Seurakuntakeskuksessa, Keskuskatu 26. Kutsussa ohjeet ilmoittautumiseen.

Kaikille ikäryhmään kuuluville lähetetään kutsu. Jos posti ei ole kutsua välittänyt, voi siitä ilmoittaa suoraan seurakuntaan.

On tullut ilmi, että kutsu ei ole jostakin syystä tullut postitse perille.

Seniorien tervehdyskäynnit

Lisäksi 85 v ja 90 v ja sitä vanhemmille yli 90-vuotiaille seurakuntalaisille lähetetään vuosittain onnittelukortti, jossa on tietoa mm. siitä miten seurakunnan työntekijän voi kutsua varsinaisena juhlapäivänä kotiin tai laitokseen. Lisäksi siinä on ohjeet, miten toimia, jos haluatte viettää yksityisehtoollista.

Seurakunnan työntekijä, yleensä pappi tai diakoni, tulee mielellään tervehtimään Sinua myös varsinaisena merkkipäivänä tai muuna ajankohtana järjestettävään juhlaan tai tapaamiseen.

Voit pyytää tervehdyskäyntiä soittamalla hyvissä ajoin, eli noin viikkoa ennen toivottua tapaamista kirkkoherranvirastoon: avoinna ma-pe klo 9-12 puhelinnumeroon 040 761 65 69

Kotiehtoollinen

Kontiolahden seurakunnan papin voi pyytää toimittamaan kotiehtoollisen kotiin vaikkapa silloin, kun kulkeminen tai sairaus estää kirkossa tai seurakunnan tilaisuuksissa käynnin. Kontiolahden seurakunnassa myös diakoniatyöntekijä voi tuoda siunatut ehtoollisaineet kotiin nautittavaksi.

Työntekijät tulevat mielellään tuomaan ehtoollisen kotiin. Kotiehtoollinen on tarkoitettu noin 1-5 hengen kodissa tapahtuvaan hartaushetkeen. Tilaisuus kestää noin 15 minuuttia.

Voit pyytää kotiehtoollisen soittamalla hyvissä ajoin, eli noin viikkoa ennen toivottua tapaamista kirkkoherranvirastoon ma-pe klo 9-12 p. 040-761 65 69.

Muut merkkipäivät ja perhejuhlat

Kontiolahden seurakunta  ja sen työntekijät osallistuvat mielellään myös moniin muihinkin perhejuhliinne.

Ne voivat olla vaikkapa avioliiton vuosipäivät, sukujuhlat tai kodinsiunaaminen.

Seurakunta toivoo, että voisimme osallistua kanssanne perheenne ja sukunne tärkeisiin päiviin tuomalla juhlaan

seurakunnan tervehdyksen, puheen tai musiikkiesityksen tai muuten juhlistaa juhlaanne.

Voitte pyytää seurakunnan edustajan soittamalla hyvissä ajoin, eli noin kaksi viikkoa ennen toivottua tapaamista kirkkoherranvirastoon ma-pe klo 9-12 p. 040-761 65 69. Parhainta olisi jo hyvissä ajoin varmistaa tilaisuuden luonne ja mahdollisuus sen toteutukseen aina hyvissä ajoin.

Vehreä elämänpuu kantaa hedelmää ja linnut lentävät taivaalla.