Merkkipäivät

Kontiolahden seurakunnan jäsenille lähetetään onnittelukortti 60v 70v 75v ja 80v vuosipäiviksi kahdessa erässä, alkuvuodesta syntyneet kutsutaan yhteisille syntymäpäiville alkuvuodesta, ja loppuvuodesta syntyneet loppuvuodesta. 85v 90v ja sitä vanhemmille vuosittain lähetetään myös kortti ja pyritään soittamaan varsinaisena syntymäpäivänä tai ainakin sen lähellä, jos meillä on oikea puhelinnumero.

Seniorien tervehdyskäynnit

Seurakunnan työntekijä, yleensä pappi tai diakoni, tulee mielellään tervehtimään Sinua myös varsinaisena merkkipäivänä tai muuna ajankohtana järjestettävään juhlaan tai tapaamiseen.

Voit pyytää tervehdyskäyntiä soittamalla hyvissä ajoin, eli noin viikkoa ennen toivottua tapaamista kirkkoherranvirastoon, avoinna ma-pe klo 9-12 puhelinnumeroon 040 761 65 69

Kotiehtoollinen

Kontiolahden seurakunnan papin voi pyytää toimittamaan kotiehtoollisen kotiin vaikkapa silloin kun kulkeminen tai sairaus estää kirkossa tai seurakunnan tilaisuuksissa käynnin. Kontiolahden seurakunnassa myös diakoniatyöntekijä voi tuoda siunatut ehtoollisaineet kotiin nautittavaksi.

Työntekijät tulevat mielellään tuomaan ehtoollisen kotiin. Kotiehtoollinen on tarkoitettu noin 1-5 hengen kodissa tapahtuvaan hartaushetkeen. Tilaisuus kestää noin 15 minuuttia.

Voit pyytää kotiehtoollisen soittamalla hyvissä ajoin, eli noin viikkoa ennen toivottua tapaamista kirkkoherranvirastoon ma-pe klo 9-12 p. 040-761 65 69.