Kirkkosalin leikkinurkkaus

Päiväkerhot ovat jääneet tauolle kesän ajaksi.

Uudet ryhmät alkavat taas elo-syyskuun vaihteessa. Tästä infoa kerhopaikkaa hakeneisiin perheisiin myöhemmin.

Kiitos kuluneesta toimintakaudesta! :)

Seurakunnassamme iloitsemme perheistä ja eri-ikäisistä lapsista. Perheiden ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluamme tukea kotien kasvatustyötä ja perheiden arkea.

Tiedotamme lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä kotisivujen lisäksi myös Facebookissa - Kontiolahden ev.lut. seurakunta  julkaistaan niin tapahtumatietoja kuin kuvia toiminnasta. Tervetuloa seuraamaan sivustoa!

Lapsiparkki kirkonkylällä perjantaisin klo 9-11.30

Tarkoitettu satunnaista hoitoa ja leikkiseuraa tarvitseville 2-7v lapsille. Ryhmään ilmoittaudutaan ennakkoon to klo 14 mennessä nroon 0400 272020.

Mukaan säänmukainen vaatetus, sisätossut ja pienet eväät sekä rutkasti iloista mieltä ja intoa.

Toiminta on maksutonta. Tervetuloa!