Päiväkerhot ovat jääneet tauolle keväällä 2024. Jatkamme toimintaamme taas viikolla 35.

Päiväkerho ilmoittautuminen on päättynyt. Lehmon päiväkerho ryhmä on täynnä. Kirkonkylän kerhoon voi vielä ilmoittautua laittamalla sähköpostia virpi.malvalehto@evl.fi

Seurakunnassamme iloitsemme perheistä ja eri-ikäisistä lapsista. Perheiden ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluamme tukea kotien kasvatustyötä ja perheiden arkea.

Tiedotamme lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä kotisivujen lisäksi myös Facebookissa - Kontiolahden ev.lut. seurakunta  julkaistaan niin tapahtumatietoja kuin kuvia toiminnasta. Tervetuloa seuraamaan sivustoa!

Lapsiparkki kirkonkylällä perjantaisin klo 9-11.30

Tarkoitettu satunnaista hoitoa ja leikkiseuraa tarvitseville 2-5v lapsille. Ryhmään ilmoittaudutaan ennakkoon edelliseen iltapäivään klo 14 mennessä nroon 0400 272229.

Mukaan säänmukainen vaatetus, sisätossut ja pienet eväät sekä rutkasti iloista mieltä ja intoa.

Toiminta on maksutonta. Tervetuloa!

Varhaiskasvatuksenohjaaja
Työaika 80% 31.5.2024 saakka