Kirkkosalin leikkinurkkaus

Päiväkerhot pyörähtivät taas käyntiin. Ohessa ohjeita ja infoa tammikuuta 2022 ajatellen.

• lasten päiväkerhot kokoontuvat toistaiseksi normaalisti. Muutoksista ilmoittelemme heti jos niitä tulee
  • perheiden ryhymät(Eka vauva, Lehmon perhekerho ja perheiden iltatoiminta) ovat tauolla 27.1 saakka.
  • pyhäkoulut jatkuvat tammi-helmikuun vaihteessa
  • kerhoihin tullaan vain terveinä ja lapsien haku/tuonti tilanteissa muistetaan maskien käyttö sekä turvavälit

Seurakunnassamme iloitsemme perheistä ja eri-ikäisistä lapsista. Perheiden ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluamme tukea kotien kasvatustyötä ja perheiden arkea.

Tiedotamme lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä kotisivujen lisäksi myös Facebookissa - Kontiolahden ev.lut. seurakunta  julkaistaan niin tapahtumatietoja kuin kuvia toiminnasta. Tervetuloa seuraamaan sivustoa!

Lapsiparkki kirkonkylällä perjantaisin klo 9-11.30

Tarkoitettu satunnaista hoitoa ja leikkiseuraa tarvitseville 2-7v lapsille. Ryhmään ilmoittaudutaan ennakkoon to klo 14 mennessä nroon 0400 272020.

Mukaan säänmukainen vaatetus, sisätossut ja pienet eväät sekä rutkasti iloista mieltä ja intoa.

Toiminta on maksutonta. Tervetuloa!

Tiedote perheille

Varhaiskasvatuksenohjaaja