Apurahaa haettavissa

Kontiolahden seurakunta julkistaa haettavaksi Maila ja Eetu Tanskasen testamenttirahaston apurahat nuorten ja vanhusten hyväksi. Apuraha on haettavissa vuoden 2022 osalta 1.-31.10.2022. Apurahojen saajat päätetään kirkkoneuvostossa 30.11.2022. Apurahoja myönnetään vuonna 2022 enintään 12.000 euroa. Apurahoja voidaan myöntää yksittäisille henkilöille, työryhmälle tai yhdistykselle/osuuskunnalle kontiolahtelaisten nuorten ja vanhusten hyväksi tulevaan toimintaan, hankkeeseen tai hankintaan.

Apurahan tarkoituksena on mielenterveyden hoitaminen ja/tai parantaminen tai fyysisen hyvinvoinnin ylläpito ja parantaminen. Hakemus tulee tehdä annettujen ohjeiden mukaisesti ja siitä tulee selvitä suunnitelma, jonka perusteella apurahalla asetettuihin tavoitteisiin päästään. Työskentelyapuraha on enintään 1000 euroa/kk, 1-6 kuukauden ajalle. Kohdeapuraha ja projekti/tapahtuma-apuraha on enintään 6.000 euroa.

Ohjeet apurahan hakemiseen löytyvät seurakunnan verkkosivuilta

Lisätietoja kappalainen Kati Nissi (kati.nissi@evl.fi, 050 - 402 14 60)

Kontiolahden seurakunnan kirkkoneuvosto