Kausi hommaa maastossa ja toimistossa

Kontiolahdella on seurakunnassa tarjolla töitä keväästä syksyyn hautausmailla, kirkolla ja seurakunnan muissa toimipaikoissa. Nurmikkoja hoidetaan ja pensaita leikellään. Asiakkaiden tapaamista tapahtuu työn lomassa seurakunnan kuudella hautausmaalla ja monilla kiinteistöillä. Hakemalla hommiin voit päästä osaltasi lisäämään 25 hengen työyhteisön toimeliaisuutta.

Kausitöihin Kontiolahden seurakuntaan

Kontiolahden seurakunta hakee hautausmaiden ja kiinteistöjen kunnossapitoon ja puisto/puutarha työntekijöitä ajalle 2.5.-30.9.2024. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Eduksi katsotaan puutarha-, puisto-, ympäristö- tai kiinteistötoimen koulutus tai ja työkokemus alalta.

Työaika on 38 h 15 min/vko (työaika 153 h 4 vko jakso) ja palkka Kirkon Virka- ja työehtosopimuksen tehtävän kuvan mukaisesti peruspalkka 1958 -  2170 euroa / kk, lisäksi kokemuslisä ja suorituslisä. Hakemukset tulee jättää 29.2.2024 mennessä sähköpostilla kontiolahti.taloustoimisto@evl.fi. Talousarviossa on varauduttu kokonaisuudessaan neljän henkilön kausityöllistämiseen. Mahdolliset työllistämisen tuet kannattaa hakemuksessa tuoda esille.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
talouspäällikkö Soile Luukkainen puh. 0503409503 tai sposti soile.luukkainen(at)evl.fi

Hautaustoimen tekijä toimistoon ja maastoon

Kontiolahden seurakunta hakee hautaustoimen toimistotyöhön hautakirjanpidon ylläpidon tehtäviin ja käytännön hautausmaatyöhön työntekijää ajalle 2.5.-30.9.2024. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. IT-taidot ovat edellytys tehtävien hoitamiselle. Eduksi katsotaan puutarha-alan koulutus ja toimistotyötaidot sekä työkokemus alalta.

Työaika on 38 h 15 min/vko (työaika 153 h 4 vko jakso) ja palkka Kirkon Virka- ja työehtosopimuksen tehtävän kuvan mukaisesti peruspalkka 2170 euroa / kk, lisäksi kokemuslisä ja suorituslisä. Hakemukset tulee jättää 29.2.2024 mennessä sähköpostilla kontiolahti.taloustoimisto@evl.fi. Talousarviossa on varauduttu kokonaisuudessaan neljän henkilön kausityöllistämiseen. Mahdolliset työllistämisen tuet kannattaa hakemuksessa tuoda esille.

Lisätietoja tehtävästä antaa: talouspäällikkö Soile Luukkainen, puh. 0503409503 tai sposti soile.luukkainen(at)evl.fi

Kesänuorisotyönohjaajat

Kesänuorisotyönohjaajien haku kesälle 2024 käynnistyy joulukuussa 2023.

Kesänuorisotyönohjaajien toimet on täytetty kesälle 2024 (päivitys 12.1.2024).