Kontiolahden seurakunnassa etsitään

kolmea vt. nuorisotyönohjaajaa kesäksi 2022

Kontiolahden seurakunta on vireä ja kasvava seurakunta Joensuun lähellä. Seurakunnassamme on jäseniä noin 11.000. Lapsi- ja nuorisoikäluokkamme ovat suuria. Seurakunnassamme on kolme nuorisotyönohjaajan virkaa.

Kesän vt. nuorisotyönohjaajien tehtäväalue on yleistä varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyötä. Työ painottuu leiritoimintaan. Arvostamme hakijan kokemusta erilaisesta leirityöstä sekä rippikoulun sisältöjen sekä opetusmetodien hyvää tuntemusta. Lisäksi painotamme valinnassa lasten ja nuorten leireillä tarvittavaa erityisosaamista. Työsuhteen kesto vaihtelee 2-3 kk. Haussa huomioidaan teologiaa ja kirkon nuorisotyötä opiskelevat opiskelijat.

Palkkaus on KirVesTessin palkkaluokka 501, huomioiden vähennykset, jos valittu ei täytä pätevyysvaatimuksia.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköpostilla su 16.1.2022 mennessä vs. kirkkoherra Salla Romolle osoitteeseen salla.romo@evl.fi . Lisätietoa Salla Romo, p 050-4363474 tai pastori Jaakko Muhonen, p. 0400-462420.