3. nuorisotyönohjaajan viran haettavaksi julistaminen

Uusi hakuaika 1. -26.8.2022

Kontiolahden seurakunnassa rippikoulutyö on merkittävää. Tulevien vuosien rippikoululaisten ikäluokat ovat suurimmillaan. Kontiolahden tulevat rippikoululaisten ikäluokat (1.1.2022 tilanne)
2022: 194 nuorta
2023: 207 nuorta
2024: 186 nuorta
2025: 206 nuorta
Rippikoulujen toteutuksesta vastaavat seurakuntamme papit, nuorisotyönohjaajat sekä kanttorit. Nyt avoimeksi tulevan viran keskeiset työtehtävät liittyvät rippikouluun sekä isoskoulutuksen suunnitteluun, kehittämiseen sekä niiden toteuttamiseen. Haettavan 3. nuorisotyönohjaajan viran tehtävän tarkoituksena on toteuttaa seurakunnan kasvatustyötä.

Viran tehtävän pääasiallinen sisältö kasvatustyössä on:
-    Rippikoulutyön suunnittelu, organisointi, viestintä sekä kehittäminen yhdessä rippikoulutyön tiimin kanssa
-    Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen organisointi, suunnittelu, kehittäminen sekä toteutus yhdessä muiden nuorisotyötä tekevien kanssa
-    Osallistuminen yleiseen nuorisotyöhön ja koulutyöhön.

Viran menestyksekäs toteuttaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, seurakuntatyössä käytettävien ohjelmistojen hallintaa ja sujuvia taitoja sosiaalisen median ja digilaitteiden käytössä. Perehtyneisyys ja vankka kokemus rippikoulutyöstä katsotaan eduksi.

Viran kelpoisuusvaatimukset on lueteltu Kirkkohallituksen päätöksessä nro 137 nuorisotyönohjaajan viran haltijalta vaadittavasta tutkinnosta. Hakijan pitää täyttää kelpoisuusehdot hakuajan kuluessa eli viimeistään 17.6.2022 klo 12 mennessä. Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävän palkkaus on KirVESTESin vaativuusryhmän 502 mukainen. Lisäksi maksetaan KirVesTessin mukaista kokemuslisää.
Valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote ja todistus terveydentilasta ennen virkaan valinnan vahvistamista.
Viran menestyksekästä hoitoa palvelee oman auton käyttömahdollisuus. Esimiehenä toimii kirkkoherra.

Hakuaika virkaan on 1.8. - 26.8.2022  klo 16 mennessä. Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen kontiolahti(at)evl.fi. Lisätietoja antaa kirkkoherra Jukka Reinikainen p. 050- 37 47 723 tai jukka.reinikainen(at)evl.fi. Kirkkoherran vapaapäivät to ja pe sekä loma 19.7. -7.8.2022.

Hakijoita haastatellaan viikolla 35.