Kausityötä kiinteistöillä ja hautausmailla

Kontiolahden seurakunta hakee ulkoalueiden kunnossapitoon ja hoitotyöhön työntekijöitä (3 henkilöä) ajalle 2.5.-31.8.2023. Tehtävien hoitaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Eduksi katsotaan puutarha-, puisto-, ympäristö- tai kiinteistötoimen koulutus ja työkokemus alalta.

Tehtävät: hautausmaiden, kiinteistöjen ja puistojen hoitamista.

Työaika on 38 h 15 min/vko ja palkka Kirkon Virka- ja työehtosopimuksen tehtävän kuvan mukaisesti peruspalkka 1.783 – 1976 euroa / kk, lisäksi kokemuslisä ja suorituslisä. Hakemukset tulee jättää 28.2.2023 mennessä sähköpostilla kontiolahti.taloustoimisto@evl.fi. Talousarviossa on varauduttu kolmen henkilön työllistämiseen. Mahdolliset työllistämisen tuet kannattaa hakemuksessa tuoda esille.

Haastattelut toteutetaan maaliskuussa16.3.2023

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kontiolahden seurakunta
seurakuntamestari Hannu Martikainen

puh. 046 600 5463 tai sposti hannu.p.martikainen@evl.fi

Puistopuutarhuri

Kontiolahden seurakunta hakee puistopuutarhuria puistoalueiden kunnossapitoon ja hautausmaiden hallinnon hoitamiseen ajalle 15.3. - 31.10.2023. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Puistopuutarhurilla tulee olla alan koulutus ja käytännön kokemusta.

Työaika on 38 h 15 min/vko ja palkka Kirkon Virka- ja työehtosopimuksen tehtävän kuvan vaativuusryhmä on 402, lisäksi kokemuslisä ja suorituslisä. Hakemukset tulee jättää 31.1.2023 mennessä sähköpostilla kontiolahti.taloustoimisto@evl.fi. Mahdolliset työllistämisen tuet kannattaa hakemuksessa tuoda esille.

Tehtävät mm: hautakirjanpito ja -hallinnointi päättyneiden hallinta-aikojen menettelyn hoitaminen, hoitamattomien hautojen menettelyn hoitaminen, säilyttettävien hautojen arviointi, hautaustoimen ohjesäännön päivittäminen, prosessien laatiminen. Käytännön hautausmaiden hoitotyötä, istutusten hoitamista, työn ohjaamista ja neuvontaa.

Haastattelut toteutetaan 8.2.2023

Lisätietoja tehtävästä antaa: