Veneitä rannassa ja Ihmisiä laiturilla

Korona pandemian takia seurakunnan nuorisotyössä on edelleen rajoituksia. Minikirkot sekä Nuorten illat avaavat ovensa vkolla 5, samoin muutamat kerhot, mutta 20 henkilön osallistuja rajoitus on voimassa. Minikirkkoihin ja nuorten iltoihin voi osallistua Instagram liven kautta.

Nuoret

Tuulta elämän purjeisiin.

Hiljainen tuulenvire hyväilee poskia kun vene lipuu rantaan, purjeet lasketaan ja kalasaalis perataan. Saunanraikkaina ihmiset kokoontuvat nuotiolle, jossa liekit loimottavat kilpaa kuutamon ja auringonlaskun kanssa. Iloinen laulu ja nauru raikaa ja yhteinen ruokapöytä notkuu herkuista. Illanhämyssä käet puristautuvat yhteen, eivät nyrkkiin vaan rukoukseen. On illan viimeisen biisin aika.

Varjot kasvavat on tullut ilta.
Nurmen kukat jo sulkeutuneet.
Karja noudetaan pois laitumilta

ja hiljaa ovat järvien veet.

Nuorison arkea ja juhlaa Kontiolahdella, Höytiäisen rannalla.

Haluaisitko sinä olla osallinen? Nuorisotyö kutsuu mukaansa yli 13-vuotiaita ja yläikärajaa ei oikein taida olla. Toiminnan rungon muodostaa ympärivuotinen leiritoiminta, nuorten minikirkko ja nuortenillat sekä nuorekas musiikin tekeminen, yhteistä sunnuntain messua unohtamatta.

Mahdollisuus on tulla mukaan myös liikkumaan, pelaamaan palloa tai vaikkapa voimistelemaan. Perinteisesti täälläpäin on oltu ahkeria saunojia ja esimerkiksi joulun alla on kokoonnuttu joulusaunaan, sanan ja puuron äärelle. Lisäksi järjestämme retkiä aina lapin tuntureille asti. Hirviranta mahdollistaa myös aktiivisen purjehdustoiminnan leirien ja viikkoittaisten treenien muododossa.

Nuortenleirien ja retkien ilmoittautuminen:

Nuortentalvileiri "Jäähdytys" 15-17.1. Hirvirannassa

11-14v Nuortenleiri "Huurre" 22-24.1. Hirvirannassa

Vaellusriparin poroporukka 24-31.7.2021 Saariselällä

Nuorten kevät ohjelmaa 2021 (pdf)

Keskuskatu 26
81100 Kontiolahti