Yleiset KORONA-ohjeet

Kontiolahden seurakunnan omaa ohjeistusta päivitetään jatkuvasti.

Kokoonnumme ja toimimme voimassa olevien AVI:n ohjeistuksien mukaan.

Toimintaan osallistuvan tulee muistaa seuraavia asioita:

Käyttää suojamaskia ja pitää turvavälit 2 metriä. Ilmoittaa välittömästi myös seurakuntaan, jos on saanut koronatartunnan.

Muita perusohjeita

• Seurakunnassa on vahva maskisuositus siellä asioiville, sekä kirkollisiin toimituksiin osallistuville. Seurakunnan tiloissa on jaossa maskeja sitä tarvitseville
  • Flunssaoireisena ei tulla mukaan toimintaan. Päiväkerhoissa toimimme muun varhaiskasvatuksen ohjeistuksen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, ettei päiväkerhoon voi tulla, jos on nenä vuotaa (allergista tai flunssaa) tai on yskää tai muita flunssan oireita. Flunssa- tai allergiaoireista lasta emme siis ota kerhoon toistaiseksi.
  • Käsien pesu ja desinfiointi toimintaan tullessa ja lähtiessä. Seurakunnan tiloissa on esillä desinfiointiaineita
  • Emme kättele toisiamme
  • Pyrimme pitämään turvavälejä. Ymmärrämme, että lasten ryhmissä tämä on haasteellista ja siksikin on tärkeää jäädä kotiin, jos on vähänkään flunssaoireita.
  • Yskiminen ja aivastaminen nenäliinaan tai hihaan
  • Työntekijämme eivät tule töihin flunssaoireisena

Jumalanpalvelukset

Suoratoisto joka sunnuntai www.youtube.com/kontiolahdensrkLinkki avautuu uudessa välilehdessä, suora lähetys kirkosta alkaa kello 9.58.