Aikuisten kuorot ja lauluryhmät

Kamarikuoro Kaiskun laulajat yhteiskuvassa

Kamarikuoro Kaisku

Kamarikuoro tarjoaa haastavaa laulettavaa ja esiintyy säännöllisesti. Kuoroa johtaa Mari-Annika Heikkilä. Uusia jäseniä otetaan mukaan koelaulun kautta. Ota yhteyttä!

Harjoitukset sunnuntaisin syyskaudella 2020

Katso kuoroesitys Youtubessa Kamarikuoro Kaisku J.Rutter Look at the world, H.Kaski Kesäyö.

Kanttorina Mari-Annika Heikkilä

Seurakunnan laulukerho

Harjoitukset joka toinen torstai (parillisilla viikoilla) 14.1.2021 alkaen Kontiolahden seurakuntakeskuksessa klo 13

Kerhossa lauletaan ja jutellaan mukavia. Tule rohkeasti mukaan! Riittää, että pidät laulamisesta ja yhdessäolosta. Kyseessä ei ole kuoro, näin ollen aiempaa kuorokokemusta ei tarvita. Ryhmä esiintyy mm. laitosvierailuilla, esiintyminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista.

Tiedustelut Ari Lohi p. 0400 272 929

Seurakuntakuoro Canto

Harjoitukset torstaisin 14.1.2021 alkaen Kontiolahden seurakuntakeskuksessa kello 18

Kuoro osallistuu jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan järjestämiin tilaisuuksiin. Ohjelmisto koostuu sekä perinteisestä että uudesta kirkkomusiikista.

Kuoro täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Siihen liittyen voit tarkastella kuoron historiikkiä seuraavasta linkistä: Seurakuntakuoro Canton historiikki

Kanttorina  Ari Lohi  p. 0400 272 929