Virkatodistusten ja sukututkimusten tilaus: Kuopion aluekeskusrekisteri Virkatodistus ja sukuselvitys tai p. 040 4848 225

Kirkkohallituksen määrittämät virkatodistusmaksut

virkatodistus-ja sukuselvityshinnastot löydät tästä linkistä!

 

Sukututkimustilaus ja -maksut

Sukututkimustilaus on tehtävä aina kirjallisesti joko tilauslomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai vapaamuotoisella kirjeellä. (Huomioksi: pyydämme, että merkitset tilaukseesi postiosoitteesi, koska tarvitsemme sen laskutusta varten. Lisääthän postiosoitteesi tilauslomakkeelle myös siinä tapauksessa, kun valitset toimitustavaksi turvasähköpostin.) 

Täytetyn tilauslomakkeen voi toimittaa:

  • Kirjeitse: Kuopion aluekeskusrekisteri, PL 1064, 70101 Kuopio
  • Sähköpostin liitteenä: sukututkimukset.kuopio@evl.fi
  • Tuomalla lomakkeen asiakaspalveluun: Museokatu 4, 70100 Kuopio

Huom! Lomake on tallennettava ENSIN omalle koneelle, jotta siihen voi kirjoittaa ja tallentaa tietoja. Jos lähetät lomakkeen sähköpostilla, älä kirjaa siihen tietosuojasyistä henkilötunnusta.

Mikäli sukututkimusta varten pyydetään tietoja elävästä henkilöstä, tulee tutkimuksen tekijän toimittaa TietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä Kuopion aluekeskusrekisteriin sähköpostilla, postilla tai toimittamalla lomake asiakaspalveluun.

Koska sukututkimusta tehdään toissijaisena työnä virallisen jäsenrekisterin ylläpidon ohella, sukututkimusten valmistumiselle on annettava riittävästi aikaa. Tällä hetkellä toimitusaikamme on noin 5-6 kuukautta.

Hinnat

Sukututkimusta varten tehtävän todistuksen perushinta on 55 €. Perushinnan lisäksi veloitetaan 25 euron lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutin tutkimusjaksolta, jos tutkimustyö vie enemmän aikaa kuin 30 minuuttia. Tilauksen yhteydessä asiakas voi halutessaan määritellä työhön käytettävän enimmäisajan.