Päiväkerhoihin syksyksi 2021 ilmoittautuminen on menossa. Kerhot kokoontuu Lehmossa ja kirkonkylällä. Kerhopäivät ja ajankohdat eivät vielä ole selvillä, mutta ne ilmoitellaan perheille heti kun ne varmistuvat.

Kerhoihin on tervetulleita 3-6 vuotiaat lapset. Siellä askarrellaan, leikitään, retkeillään, pidetään pieni hartaus ja ulkoillaan sään salliessa. Jokaisessa kerhossa on kaksi ohjaajaa.

Ilmoittautumislinkki alla.

Toiminta 3-6 vuotiaille lapsille

" Pienet, suuret ihmiset Taivaan Isä suojelet!

Siunaa meitä kaikkia kerhossa ja kotona. "

Päiväkerhot ovat seurakunnan arkitoimintaa 3-6 vuoden ikäisille lapsille. Päiväkerhojen tavoitteena on antaa kristillistä kasvatusta ja tukea vanhempia kasvatustehtävässä. Kerhoon voi ilmoittaa lapsensa sinä vuonna kun hän täyttää 3 vuotta.

Kerhojen tarkoituksena on luoda turvalliset ja hyväksyttävät puitteet lasten kohtaamiselle sekä toiminnalle. Pidämme tärkeänä kiireettömyyttä ja tilaa pohtia elämän suuria kysymyksiä. Tekeminen, kaikkien aistien käyttäminen, leikkiminen, tutkiminen ja ihmettely ovat lapsen luontainen tapa elää ja oppia. Tutussa ryhmässä on tilaa myös leikinlaskulle ja hassuttelulle

Seurakuntamme päiväkerhot ovat maksuttomia. Kerhoryhmiä on Lehmossa ja kirkonkylällä. Niihin voi kysyä paikkaa ympäri vuoden varhaiskasvatuksen toimistosta. Ryhmiä on niin aamu- kuin iltapäivällä.

Päiväkerhojen lisäksi meillä kokoontuu lapsiparkki kirkonkylällä perjantaisin klo 9-11.30. Ryhmä on tarkoitettu 2-7v. lapsille, jotka tarvitsevat hoitoa, leikkiseuraa ja virikkeitä satunnaisesti. Ryhmään tulee ilmoittautua / varata paikka edelliseen päivään klo 13 mennessä nro.oon. 0400452570 viestillä. Selvityksessä on myös lapsiparkki- ryhmä Lehmoon. Tästä ilmoitellaan myöhemmin.

Lisätietoja voi kysellä varhaiskasvatuksen toimistosta.

Varhaiskasvatuksen toimiston numero : 0400 452 570