Rippikoululaisen vanhemmille

Rippikoulu on osa kirkon kasteopetusta, joka monen kohdalla huipentuu konfirmaatiojuhlaan.
Kaikkiin rippikouluihin sisältyy etukäteiskokoontumisia sekä osallistumista jumalanpalveluksiin
ja muuhun seurakunnan toimintaan. Nuoren rippikoulu merkitsee koko hänen perheelleen erityistä vuotta. Myös kaikki ennen leiriä järjestettävä opetus kuuluu
erottamattomasti rippikoulun oppimäärään.

Rippikoulun ryhmäkohtaiset aloitukset pidetään 6.12.2020 ja 13.12.2020 messun yhteydessä.

Tilanteesta johtuen Jumalanpalvelukset toimitetaan live lähetyksenä seurakunnan YouTube kanavalle. Rippikoulun osalta tämä tarkoittaa sitä, että rippikoululaiset ja perheet seuraavat Jumalanpalveuksen live läetyksenä. Jumalanpalvelus alkaa klo 10 ja kestää oin 45 minuuttia.Tämän jälkeen kanavalla alkaa uusi lähetys nimellä "Rippikouluinfo" klo 11 jossa rippikouluryhmien työntekijät esittäytyvät ja antavat sekä yleistä, että ryhmäkohtaista infoa rippikouluista.

Toivomme vanhemmilta yhteydenpitoa nuoreen liittyvissä erityiskysymyksissä. Rippikouluasioissa ota yhteyttä nuoren rippikouluryhmän pappiin. Rippikoulun aikana järjestetään myös vanhempainiltoja, joihin toivomme innokasta osallistumista. Joissakin rippikouluissa järjestetään myös leirien vierailuiltoja.