Punaisia ja valkoisia ruusuja kimpussa

Päivä- ja perhekerhot jatkuvat viikolla 35. Perheisiin on laiteltu kirjeet, missä näkyy lapsenne kerhopäivät ja ajat sekä kerho-ohjaajien yhteystiedot. Tervetuloa kerhoon!

Kerho paikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Lisätietoja saa Virpiltä nrosta 0400 452570 tai virpi.malvalehto@evl.fi

​​​

Seurakunnassamme iloitsemme perheistä ja eri-ikäisistä lapsista. Perheiden ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluamme tukea kotien kasvatustyötä ja perheiden arkea.

Tiedotamme lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä nyt myös Facebookissa.

Kaikille avoimessa ryhmässä Kontiolahden ev.lut seurakunta Lapset ja perheet julkaistaan niin tapahtumatietoja kuin kuvia toiminnasta. Tervetuloa ryhmän jäseneksi!

Lapsiparkki kirkonkylällä perjantaisin klo 9-11.30

Tarkoitettu satunnaista hoitoa ja leikkiseuraa tarvitseville 2-7v lapsille. Ryhmään ilmoittaudutaan ennakkoon to klo 14 mennessä nroon 0400 452570.

Mukaan säänmukainen vaatetus, sisätossut ja pienet eväät sekä rutkasti iloista mieltä ja intoa.

Toiminta on maksutonta. Tervetuloa!