Musiikki

Soita ja laula, on hyvä Jumala!
Musiikki vie meidät kohtaamiseen, hiljaisuuteen, rukoukseen, ihmettelyyn ja iloon.

Seurakunnassamme toimii useita kuoroja ja musiikkiryhmiä. Etsi rohkeasti Sinua tai perheenjäseniäsi kiinnostava ryhmä ja tule toimintaan mukaan.

Kirkkomuskari on alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu musiikkihetki, jossa soitetaan ja lauletaan yhdessä.

Pilke-lapsikuorot ja musaryhmät toimivat Kontiolahdella, Lehmossa ja Selkiellä. Pilke-on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Olemme toteuttaneen viime vuosina mm. musikaaleja. Pistaasipähkinöiden arvoitus, Menox Maailmalle, Valon Lapsi, Mostokin Ihme.

Yläkoulu- ja lukioikäiset nuoret pääsevät kehittämään musiikillisia taitojaan nuorten Grace-kuorossa sekä bändissä.

Aikuisille suunnattuja ryhmiä ovat Kamarikuoro KaiskuSeurakuntakuoro Canto sekä Seurakunnan laulukerho.

Ryhmät osallistuvat säännöllisesti messuihin sekä muihin seurakunnan järjestämiin tapahtumiin.

Musiikkityöllä on myös omat sivut Facebookissa - Kontiolahden seurakunnan musiikkityö.

Jos olet kiinnostunut seurakunnan musiikkitoiminnasta ota yhteyttä seurakunnan kanttoreihin.

Kirkon urut

Henkinen hyvinvointi on monipuolista mielen terveyttä. On paljon hyvinvointia tukevia seikkoja, mutta myös asioita jotka horjuttavat sitä. Toisinaan voi tulla tilanne, jolloin saattaa kysellä oman elämän mielekkyyttä. Tällaisista ajatuksista kannattaa jutella jonkun kanssa.

Henkinen hyvinvointi