Ryhmätoimintaa

Seurakunnassamme kokoontuu erilaisia ryhmiä: ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille, työttömille,  näkövammaisille ja kehitysvammaisille.

Tällä sivulla kerromme yleisesti ryhmistä, tarkemmat tapahtumakohtaiset tiedot tulevat tapahtumakalenteriin, sekä tämän sivun lopussa, että Tapahtumat-sivulla.

Ikäihmiset

Tervetuloa seurakuntakerhoon! Pysähdymme arjen keskellä jakamaan elämän iloja ja suruja. Hiljennymme yhteisen hartaushetken ääressä ja nautimme kahvia/teetä yhdessä ystävien kanssa.

Kerhot kokoontuvat parillisten viikkojen tiistaisin Lehmon seurakuntakodilla, Kylmäojantie 57 (alkaen 26.1.2021)  ja parittomien viikkojen torstaisin (alkaen 21.1.2021) Kontiolahden seurakuntakeskuksessa Keskuskatu 26, molemmissa klo 13-14.30.

Ikämiehet

Tervetuloa ikämiesten päiväkahveille kuukauden viimeisenä perjantana klo 11-12.30 Kontiolahden kirkonkylän srk-keskukseen. Lisätietoja Jari-pastorilta puh. 0400 806 293

Seurakuntaruokailu

Kaikille avoin seurakuntaruokailu keskiviikkoisin klo 11-12 seurakuntakeskuksessa 20.1.2021 alkaen.

Mielenterveyskuntoutujat

Miete-ryhmä, avoin ryhmä osallistua

Torstaisin klo 13–14.30 Lehmon srk-kodin Lydia-salissa kerran kk:ssa  klo13-14.30                                                                                                      Kontiolahden srk-keskus, Yhteisötilassa klo 13-14.30   Lisätietoja Ollilta/ SiunSote p. 040 5125372 ja  Eijalta/ Srk p. 040 8301336

Hartaushetket Virkkulakodissa klo 12 ja Kuurnan Kartanossa klo 14 torstaisin kerran kuukaudessa.

Näkövammaiset

Näkövammaisten kerho kerran kuussa torstaisin. (28.1,11.3, 8.4, 6.5.2021) Saavu-messu su 14.2

Kehitysvammaiset

Hartaushetket Kotitanhualla klo 16 torstaisin

Omaishoitajat

Omaishoitajien vertaisryhmä kerran kuussa perjantaisin klo 14. ( 29.1,26.2, 26.3, 16.4 ja 7.5.2021 Hirvirannan saunatupa)

Sururyhmä

Sururyhmä on tarkoitettu läheisensä menettäneelle, joka haluaisi puhua ajatuksistaan vertaisryhmässä. Sururyhmää ei suositella, jos kuolemantapaus on sattunut aivan äskettäin, noin puolen vuoden päästä olet tervetullut. Kontiolahden srk sururyhmään voivat osallistua myös muiden seurakuntien jäsenet, ja muidenkin seurakuntien sururyhmiin on ehkä mahdollista päästä. Varsinkin erityisryhmiä esim. lapsensa menettäneiden sururyhmiä järjestetään yhteistyössä muiden seurakuntien kanssa.

Sururyhmä käsittää noin 8 kokoontumiskertaa ja niitä järjestetään tarpeen (ja koronatilanteen) mukaan keväisin ja syksyisin, ajankohdista ilmoitetaan tällä sivulla ja lehdissä. Vähintään kolme ilmoittautunutta tarvitaan, ja yhteen ryhmään mahtuu korkeintaan 8 osallistujaa kerrallaan.

Maahanmuuttajat

Pyrimme tarjoamaan yksilöllistä tukea ja keskustelumahdollisuutta eri elämäntilanteissa. Teemme yhteistyötä kunnan sekä järjestöjen kanssa.

Maahanmuuttaja, olet tervetullut seurakunnan tilaisuuksiin ja kristittyjen yhteyteen.

diakonissa
Keskuskatu 26
81100 Kontiolahti

Vapaaehtoistyö, yhteisvastuukeräyspäällikkö 2021