Vielä tilaa on, tartu käteen tääl on sulle paikka, vielä tilaa on!

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu eli ”pyhis” on eri-ikäisten lasten ja perheitten toiminnallinen kirkkohetki, jossa hiljennytään, leikitään, lauletaan ja askarrellaan. Lasten kirkkohetki antaa hyviä elämän eväitä omalle kasvulle, turvallisuutta ja toivoa sekä kokemuksen Taivaan Isän rakkaudesta.

Pyhäkoulut kokoontuvat joko sunnuntaisin tai arki-iltaisin. Kylillä kokoontuvien pyhäkoulujen ohjaajina toimivat vapaaehtoiset aikuiset ja nuoret. Innokkaaseen pyhäkoulunopettajien joukkoon mahtuu vielä uusia lapsista välittäviä ohjaajia.

Lisätietoja antaa Helena Leppänen

Pieni enkelipatsas
"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Enkelin tekijä: Helena Leppänen

Pyhäkoulut jatkavat toimintaansa helmikuun alussa viikolla 5. Lisätietoja Helena Leppänen p. 0400 272020

Tervetuloa mukaan pyhäkouluun!

Syyskauden kokoontumisajat ja -paikat:

Kontiolahden seurakuntakeskus (Keskuskatu 26):

• Pyhäkoulu 4-12-vuotiaille sunnuntaisin klo 15-17 päivämäärät 21.3,18.4 ja16.5.

Lehmon seurakuntakeskus (Kylmäojantie 57):

• Pyhäkoulu 4-12-vuotiaille 21.2 klo 15-17 jatkuen jokatoinen parittoman viikon sunnuntai.

Päivänpaisteen päiväkoti (Pohjatuulentie 6):

• Kylmäojan pyhäkoulu yli 4-vuotiaille lapsille 1.3 klo 17.30-19 jokatoinen parittoman viikon maanantai.

Varparannan koulun esikoululuokka (Riihilahdentie 5):

• Lasten toimintapäivä&pyhäkoulu 21.2 klo15-17, jatkuen jokatoinen parittoman viikon sunnuntai.

Kulhon koulu (Rekiraitti 9):

• Liikuntapyhis 21.2 klo 10-11 jatkuen jokatoinen parittoman viikon sunnuntai.