Aikuisten kuorot ja lauluryhmät

Kamarikuoro Kaiskun laulajat yhteiskuvassa

Kamarikuoro Kaisku

Kamarikuoro tarjoaa haastavaampaa laulettavaa kirkkomusiikin saralla ja esiintyy säännöllisesti. Kamarikuoro Kaisku on esittänyt isompiakin kirkkomusiikin teoksia J.S Bachin Jesu Meine Freude-kantaatti, Saint-Saensin Jouluoratorio, C. Orffin Carmina Burana osana suurkuoroa.

Kuoroa johtaa Mari-Annika Heikkilä. Uusia jäseniä otetaan mukaan koelaulun kautta. Ota yhteyttä!

Harjoitukset sunnuntaisin Lehmon seurakuntakodilla klo 17.30-19.30.

Katso kuoroesitys Youtubessa:

(1) J.S Bach Ruht wohl Kamarikuoro Kaisku - YouTube
Kanttorina Mari-Annika Heikkilä

Seurakunnan laulukerho

Harjoitukset Kontiolahden seurakuntakeskuksessa klo 13

Kerhossa lauletaan ja jutellaan mukavia. Tule rohkeasti mukaan! Riittää, että pidät laulamisesta ja yhdessäolosta. Kyseessä ei ole kuoro, näin ollen aiempaa kuorokokemusta ei tarvita. Ryhmä esiintyy mm. laitosvierailuilla, esiintyminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista.

Tiedustelut Juho Purontaus p. 0400 272 929

Seurakuntakuoro Canto

Harjoitukset torstaisin Kontiolahden seurakuntakeskuksessa kello 18

Kuoro osallistuu jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan järjestämiin tilaisuuksiin. Ohjelmisto koostuu sekä perinteisestä että uudesta kirkkomusiikista.

Kuoron historiikkiä seuraavasta linkistä: Seurakuntakuoro Canton historiikki

Kanttorina  Juho Purontaus  p. 0400 272 929