Seurakuntamme nimikkolähetit ja nimikkokohteet

• facebook: Suomen Lähetysseura Kaakkois-Aasiassa
  • s-posti: etunimi.sukunimi@felm.org

Gerson Mgaya, Tansania

Tansaniasta kotoisin oleva pastori TT Gerson Mgaya lähti ensimmäiselle työkaudelleen Tansaniaan tammikuussa 2022. Tansaniassa hän toimii Tansanian evankelisluterilaisen kirkon eteläisen hiippakunnan palveluksessa opetus- ja koulutustehtävissä Kidugalan teologisessa Raamattukoulussa. Raamattukoulussa koulutetaan Tansanian evankelisluterilaisen kirkon evankelistoja ja pappeja. Gerson vierailee myös paikallisissa seurakunnissa ja järjestää erilaisia seminaareja.

Uudessa tehtävässään Gerson toimii myös saksalaisen Christliche Bildungstiftungin (kristillinen koulutussäätiö) ja Tansanian evankelisluterilaisen kirkon eteläisen hiippakunnan yhteislähettinä. Molemmat yhteistyötahot kutsuivat pastori Gerson Mgayan työyhteyteensä Tansaniaan.

Voit tukea Gersonin työtä oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI83 8000 1501 5451 08 tai jollekin muulle sivun alareunassa mainitulle tilille viitteellä 75394. (Mgaya Gerson) Lämmin kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Heidi ja Markus

• pakolaistyössä, Suomen Ev.lut.Kansanlähetys
  • lähettien kuulumiskirjeet saatavilla lähetyssihteerin kautta

Pipliaseura