Lasimaalaus pelasturengas

Matkalla elämän vesille

Tervetuloa rippikouluun

Kontiolahden seurakunnassa panostamme rippikouluihin. Ehkä sinulla tai lapsellasi rippikoulu on pian edessä.

Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulu alkaa ilmoittautumisella edellisenä syksynä ja päättyy konfirmaatioon. Rippikoulussa oppitunteja on 80 ja ajallisesti se kestää vähintään puoli vuotta.

Rippikoulussa rikas sisältö
Rippikoulussa opitaan hiljentymään ja rauhoittumaan, mietitään omaa elämää, opitaan Jumalasta, Raamatusta, seurakunnasta, kirkosta ja oikeista elämäntavoista sekä viihdytään yhdessä vanhojen ja uusien kavereiden kanssa.

Rippikoulun jälkeen voit tulla konfirmoiduksi ja osallistua itsenäisesti ehtoolliselle, voit päästä kummiksi ja rippikouluisoseksi sekä tulla vihityksi kirkollisesti avioliittoon.

Aikuisrippikoulusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä rippikoulutyötä tekeviin.

Erityisrippikoulusta: Rippikoulusta kiinnostuneita pyydetään olemaan suoraan yhteydessä kehitysvammaistyön pastori Minna Snellmaniin p. 050-3877786, (minna.snellman(at)pkssk.fi) Honkalampikeskus, Ylämyllyntie 94, 80400 Ylämylly.

Ilmoitustaulu:

Kontiolahden seurakunta lähestyy vuonna 2007 syntyneitä seurakuntalaisia kirjeitse ja kutsuu yhteiselle rippikoulumatkalle.

Rippikoulun infot pidetään viikoilla 39 Kontiolahden koululla

Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivujen kautta aukeaa maanataina 4.10.2021 klo 8.00.

Ilmoittautuminen päättyy sunnutaina 31.10.2021

Rippikoulut alkavat sunnutaina kolmannen adventin Messussa 12.12.2021 klo 10.00.

Rippikouluun liittyvissä kysymyksissä ole yhteyksissä rippikoulutyön pastoriin.

Jaakko Muhonen

Rippikoulutyön pastori