Aikuisten kuorot ja lauluryhmät

KAMARIKUORO KAISKU

Kamarikuoro tarjoaa haastavaa laulettavaa ja esiintyy säännöllisesti. Kuoroa johtaa Jussi-Pekka Heikkilä. Uusia jäseniä otetaan mukaan koelaulun kautta. Ota yhteyttä!

Kanttori: Jussi-Pekka Heikkilä p.044-9704534

MAMMAT-Lauluryhmä

Erityisesti äideille suunnattu hyvänmielen lauluryhmä.

Haluatko kehittää laulutaitojasi, nauttia ja virkistyä musisoimalla yhdessä toisten kanssa. Tämä on sinun ryhmäsi! Mammat-ryhmä harjoittelee Lehmon seurakuntatalolla joka toinen sunnuntai iltapäivä klo14.30-15.30.

Lastenhoito järjestetty harjoituksen ajaksi. Harjoitukset  sunnuntaisin Lehmon seurakuntakodilla. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Jussi-Pekka Heikkilä / p. 044-9704534

SEURAKUNTAKUORO CANTO

Harjoitukset tiistaisin kello 18.30-20.00 Lehmon seurakuntakodilla (Kylmäojantie 57 Lehmo)

Kuoro osallistuu jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan järjestämiin tilaisuuksiin. Ohjelmisto koostuu sekä perinteisestä että uudesta(gospel) kirkkomusiikista, kansanmusiikkigenreä unohtamatta. Kuorossa on tällä hetkellä 17 laulajaa.

Kevätkausi alkaa ti 9.1.2018

Yhteystiedot:
Kanttori:  Anne Laakso-Viholainen p.0400 272929

HILMAT & HURMURIT

Harjoitukset maanantaisin Kontiolahden kirkossa klo 13.00-14.30

Tämä ryhmä on erityisesti sinulle, joka haluat kokea laulamisen iloa yhdessä toisten kanssa.

Voit osallistua toimintaan, vaikka sinulla ei ole aiempaa kuorolaulukokemusta.

Hilmat & Hurmurit osallistuu jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan järjestämiin tilaisuuksiin.

Syyskausi alkaa ma 8.1. 2018

Yhteystiedot: