Aikuisten kuorot ja lauluryhmät

KAMARIKUORO KAISKU

Kamarikuoro tarjoaa haastavaa laulettavaa ja esiintyy säännöllisesti. Kuoroa johtaa Mari-Annika Heikkilä. Uusia jäseniä otetaan mukaan koelaulun kautta. Ota yhteyttä! Harjoitukset sunnuntaisin syyskaudella 2020

Kanttori: Mari - Annika Heikkilä p.044-9704534

Kamarikuoro Kaisku J.Rutter Look at the worl, H.Kaski Kesäyö

SEURAKUNNAN PÄIVÄKUORO

Harjoitukset joka toinen torstai (parillisilla viikoilla) Kontiolahden seurakuntakeskuksessa klo 13.00-14.00.

Tämä ryhmä on erityisesti sinulle, joka haluat kokea laulamisen iloa yhdessä toisten kanssa.Voit osallistua toimintaan, vaikka sinulla ei ole aiempaa kuorolaulukokemusta. Ainoa pääsyvaatimus on, että pidät laulamisesta. Päiväkuoro esiintyy lähinnä laitosvierailujen muodossa, esiintyminen on vapaaehtoista.

Yhteystiedot:
Kanttori:  Ari Lohi p.0400 272929

SEURAKUNTAKUORO CANTO

Harjoitukset torstaisin kello 18.00-19.30 Kontiolahden seurakuntakeskuksessa.

Kuoro osallistuu jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan järjestämiin tilaisuuksiin. Ohjelmisto koostuu sekä perinteisestä että uudesta kirkkomusiikista, kansanmusiikkigenreä unohtamatta.

Kuoro täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Siihen liittyen voit tarkastella kuoron historiikkiä oheisesta linkistä.

Yhteystiedot:
Kanttori:  Ari Lohi  p.0400 272929

• Seurakuntakuoro Canton historiikki (411 kb) »