Aikuisten kuorot ja lauluryhmät

KAMARIKUORO KAISKU

Kamarikuoro tarjoaa haastavaa laulettavaa ja esiintyy säännöllisesti. Kuoroa johtaa Mari-Annika Heikkilä. Uusia jäseniä otetaan mukaan koelaulun kautta. Ota yhteyttä! Harjoitukset sunnuntaisin ja keskiviikkoisin syyskaudella 2019.

Kanttori: Mari - Annika Heikkilä p.044-9704534

SEURAKUNTAKUORO CANTO

Harjoitukset torstaisin kello 18.30-20.00 Kontiolahden seurakuntatalolla.

Kuoro osallistuu jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan järjestämiin tilaisuuksiin. Ohjelmisto koostuu sekä perinteisestä että uudesta kirkkomusiikista, kansanmusiikkigenreä unohtamatta. Kuorossa on tällä hetkellä 18 laulajaa.

Yhteystiedot:
Kanttori:  Ari Lohi  p.0400 272929

HILMAT & HURMURIT

Harjoitukset joka toinen viikko torstaisin Kontiolahden seurakuntatalo, iso seurakuntasali klo 13.00-14.30.

Tämä ryhmä on erityisesti sinulle, joka haluat kokea laulamisen iloa yhdessä toisten kanssa.Voit osallistua toimintaan, vaikka sinulla ei ole aiempaa kuorolaulukokemusta.Hilmat & Hurmurit osallistuu jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan järjestämiin tilaisuuksiin.

Yhteystiedot:
Kanttori:  Ari Lohi p.0400 272929