Pyhäkoulujen kokoontumispaikat

Kontiolahden seurakunnan pyhäkouluja pidetään Kontiolahden kirkonkylällä, Kylmäojalla, Lehmossa, Onttolassa, Paiholassa ja Varparannalla.

Syyskaudella 2018 pyhäkouluja kokoontuu seuraavasti:

Kirkonkylä, pappila os. Pappilantie 5, sunnuntaisin kerran kuukaudessa lasten toimintapäivä ja pyhäkoulu klo 16-18 ennakkoilmoittautuminen lapsityön toimistoon puh. 040 777 8215

Onttola päiväkodin tilat (esiopetusluokka) maanantaisin klo 17.30-18.30

Paihola Eila Sarkkisella os. Ukkosentie 6 kerran kuukaudessa maanantaisin klo 17-18.30

Varparanta koulu joka toinen sunnuntai klo 15-17

Kylmäoja Päivänpaisteen päiväkoti (esiopetusluokka) joka toinen tiistai klo 17.30-19

Lehmo seurakuntakoti joka toinen sunnuntai lasten toimintapäivät klo 13-15, ennakkoilmoittautuminen lapsityöntoimistoon puh. 040 777 8215

Arkiaamun lasten ja aikuisten kirkkohetket:

Lehmo, Punaposken päiväkoti (avoin päiväkoti) tiistaisin klo 9.30-10.30

11.9 Kaste kantaa

9.10 Mikkelinpäivä - enkelit

6.11 Pyhäinpäivä - kuulumme yhteen

4.12 Adventti ja joulu

Arkiaamun pyhäkoulu on avoin kaikille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa. Vanhemmat, isovanhemmat, hoitajat sekä lapset tervetuloa!

"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Enkelin tekijä: Helena Leppänen

"Juuret ja siivet"

Lapsi tarvitsee syvät juuret elämäänsä. Pyhäkoulun kertomukset ovat Raamatusta. Sieltä kumpuavat ikiaikaiset opetukset ja elämän voima.

Aikamme ja elämämme on täynnä muutosta, kasvammehan koko ajan! Omaan mittaa kasvaminen tarvitsee rohkaisua ja aikaa. Meitä kutsutaan ottamaan käyttöön Jumalan antamat mahdollisuudet ja lahjat. Seurakunnan kasvatustyön tavoitteena on tukea lapsia tällä kasvun tiellä, haluamme auttaa lapsia löytämään omat vahvat siivet. Kun löytää itsensä, on helpompi tulla toimeen toistenkin kanssa.