Rotinat

ROTINAPERINNE

Kontiolahden seurakunnan perhetyön vapaaehtoiset vievät rotinat  perheisiin, joihon on syntynyt ensimmäinen lapsi.

EKA VAUVA -perheille tulee seurakunnasta kirje tai puhelinsoitto, joka kertoo tästä rotinamahdollisuudesta.

Lapsen ollessa neljän – kuuden kuukauden ikäinen rotinaryhmäläinen tai seurakunnan työntekijä sopii perheen kanssa tapaamisesta. Rotinaryhmäläisiä on lähes joka kylällä. He ovat isiä/äitejä, jotka haluavat olla mukana perheen uudessa elämäntilanteessa. He tuovat lahjaksi huolenpitopaketin, jossa on vauvalle lahja, Lasten Keskuksen julkaisema esite ”Rakasta lasta Suojele lapsuutta”  sekä tietoa seurakunnan perhekerhoista ja muusta toiminnasta ja tietenkin se rotinarinkeli!

”Eka-vauva” – perheet, jos toivotte rotinavierailua, ottakaa rohkeasti yhteyttä! T. Inka Turunen (inka.turunen@evl.fi tai p. 044 25 28 054)

Rotinaperinne elää Pohjois-Karjalassa.