Hautausmaat

Sankarihautausmaa

Sankarihautausmaa sijaitsee Kontiolahden kirkon vieressä.

Vanha Kontiolahden hautausmaa

Vanha hautausmaa (Sijainti kartalla)
Keskuskatu 42
Hautausmaa I, Rno 5:119
Perustettu vuonna 1874, alue 1,6 hehtaaria.
Vanhalla hautausmaalla sukuhautoja, joihin voidaan haudata arkkuja ja uurnia (ei uusia hautapaikkoja).
Vanhalla hautausmaalla on myös uurna-alue ja sirottelualue, lisätietoja kirkkoherranvirastosta, p. 040 761 65 69
Uurnien kätkeminen hautaan tapahtuu ajalla 15.5. - 30.09. vuosittain.

Keskimmäinen & kappelihautausmaa

Kappelihautausmaa (Sijainti kartalla)
Kirkonkyläntie 4
Siivola, Rno 41:16
Perustettu vuonna 1960, alue 1,9 hehtaaria.

Keskimmäinen hautausmaa (Sijainti kartalla)
Kirkonkyläntie 2
Hautausmaa II, Rno 41:57
Perustettu vuonna 1912, alue 2,02 hehtaaria
Keskimmäisellä hautausmaalla sukuhautoja, joihin voidaan haudata arkkuja ja uurnia (ei uusia hautapaikkoja). Uurnien kätkeminen maahan tapahtuu ajalla 15.05. - 30.09. vuosittain.

Lepolan (Selkie-Mönnin) hautausmaa

Lepolan hautausmaa eli Selkie-Mönnin hautausmaa (Sijainti kartalla)
Selkientie 1
Lehtoi
Lepolehto Rno 14:34
Perustettu vuonna 1925, alue 1,8 hehtaaria. Vihitty käyttöön v. 1926.

Onttolan hautausmaa

Onttolan hautausmaa (Sijainti kartalla)
Puntarikoskentie 12
80510 Onttola
Rno 25:8
Perustettu vuonna 1931, alue 1,6 hehtaaria.