Ryhmä- ja leiritoimintaa

Seurakunnassamme kokoontuu erilaisia ryhmiä: ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille, työttömille, päihdekuntoutujille, näkövammaisille ja kehitysvammaisille.

Ikäihmiset

Tervetuloa seurakuntakerhoon! Pysähdymme arjen keskellä jakamaan elämän iloja ja suruja. Hiljennymme yhteisen hartaushetken ääressä ja nautimme kahvia/teetä yhdessä ystävien kanssa.

Kerhot kokoontuvat parillisten viikkojen tiistaisin Lehmon seurakuntakodilla, Kylmäojantie 57 (alkaen 15.9.2020)  ja parittomien viikkojen torstaisin (alkaen 10.9) Kontiolahden seurakuntakeskuksessa Keskuskatu 26, molemmissa klo 13-14.30.

Ikämiehet

Tervetuloa ikämiesten päiväkahveille kuukauden viimeisenä perjantana klo 12-13.30 Kontiolahden kirkonkylän srk-keskukseen. Kesän tauolla. Aloitamme syyskaudella.

Seurakuntaruokailu

Kaikille avoin seurakuntaruokailu parillisten viikkojen keskiviikkona klo 11-12 seurakuntakeskuksessa (2.9.2020 alkaen)

Mielenterveyskuntoutujat

Tsemppi-kerho, mielenterveyskuntoutujille klo 13–14.30 Lehmon srk-kodin Lydia-salissa.  Kesän tauolla.                                                                                                                                  Hirvirantapäivä 18.8 klo 9-16. Leirinpäivän hinta 10e sis.ruuan ja kahvit. Seurakunnan järjestämä kyyti 6e. Ilm. 4.8 Eijalle p. 040 8301336

Hartaushetket  Virkkulakodissa  klo 12  ja Kuurnan Kartanossa klo 14 torstaisin kerran kuukaudessa. Kesän tauolla.

Näkövammaiset

Kehitysvammaiset

Hartaushetket Kotitanhualla klo 16 torstaisin 17.9, 15.10, 12.11 ja 17.12                          Leiripäivä Hirvirannassa ti 25.8. klo 9-16. Leirinpäivän hinta 10e (sis.ruuan ja kahvit). Seurakunnan järjestämä kyyti 6 €. Ilm. Sannalle p.0400 561186 16.7 mennessä ja 13-14.8

Omaishoitajat

Ensimmäinen tapaaminen jossa suunnittelemme kautta on ke 2.9 klo 15 -HIrvirannan saunatuvalla.

Maahanmuuttajat

Pyrimme  tarjoamaan yksilöllistä tukea ja keskustelumahdollisuutta eri elämäntilanteissa. Teemme yhteistyötä kunnan sekä järjestöjen kanssa.

Maahanmuuttaja, olet tervetullut seurakunnan tilaisuuksiin ja kristittyjen yhteyteen.

Raamattupiiri kokoontuu torstaisin klo 17.30 Joensuussa Kohtaamisen kahvilassa (Torikatu 19) joka toinen viikko. Kokoontumiset kesätauolla.