Ryhmä- ja leiritoimintaa

Seurakunnassamme kokoontuu erilaisia ryhmiä: ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille, työttömille, päihdekuntoutujille, näkövammaisille ja kehitysvammaisille.

Ikäihmiset

Tervetuloa seurakuntakerhoon! Pysähdymme arjen keskellä jakamaan elämän iloja ja suruja. Hiljennymme yhteisen hartaushetken ääressä ja nautimme kahvia/teetä yhdessä ystävien kanssa.

Kerhot kokoontuvat parillisten viikkojen tiistaisin Lehmon seurakuntakodilla, Kylmäojantie 57  ja parittomien viikkojen torstaisin Kirkonkylän srk-talolla, Keskuskatu 26, molemmissa klo 13-14.30.
Keväällä teemme kirkonkylän ja lehmon kerhojen yhteisen kevätretken.

Ikämiehet

Tervetuloa ikämiesten päiväkahveille kuukauden viimeisenä perjantana klo 12-13.30 kirkonkylän srk-talolle.

Mielenterveyskuntoutujat

Torstai-tiimi on keskustelu-toimintaryhmä mielenterveyskuntoutujille. Yhteisessä kokoontumisessa hiljennymme myös hartaushetkessä. Tarjoilua. Ryhmä kokoontuu Lehmon srk-kodilla Lydia-salissa kerran kuukaudessa. 11.1./ 8.2./ 8.3./ 12.4.  Leiripäivä Hirvirannassa 24.5 johon ennakkoilmoittautuminen.

Hartaushetket  Virkkulakodissa  klo 12  ja Kuurnan Kartanossa klo 14 torstaisin kerran kuukaudessa.

Näkövammaiset. Kotiseutukeskuksessa Vierevänniementie 5

klo 11-13.30 keskiviikkona 16.5. Kerho alkaa srk-ruokailulla klo 11. Kesäkuussa retki.

Kehitysvammaiset. Hartaushetki Kotitanhualla klo 16 torstaina 3.5. Kesällä leiri ja  leiripäivä Hirvirannassa.

Omaishoitajat Lehmon srk-kodilla  klo 14-15.30 perjantaina 20.4. Virkistyspäivä Hirvirannassa (Hirvirannantie 19, Lehmo) to 17.5. klo 9-15. Ennakkoilmoittautuminen ke 9.5. mennessä p. 044 25 28 054 tai s-posti: inka.turunen@evl.fi

Maahanmuuttajat

Pyrimme  tarjoamaan yksilöllistä tukea ja keskustelumahdollisuutta eri elämäntilanteissa. Teemme yhteistyötä kunnan sekä järjestöjen kanssa. Maahanmuuttaja, olet tervetullut seurakunnan tilaisuuksiin ja kristittyjen yhteyteen.

Worship Service on Fridays at 5 p.m. 19.1./16.2./2.3./13.4. and 18.5. in Parish Hall (Kirkkokatu 28) Joensuu