Ryhmä- ja leiritoimintaa

Seurakunnassamme kokoontuu erilaisia ryhmiä: ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille, työttömille, päihdekuntoutujille, näkövammaisille ja kehitysvammaisille.

Ikäihmiset

Tervetuloa seurakuntakerhoon! Pysähdymme arjen keskellä jakamaan elämän iloja ja suruja. Hiljennymme yhteisen hartaushetken ääressä ja nautimme kahvia/teetä yhdessä ystävien kanssa.

Kerhot kokoontuvat parillisten viikkojen tiistaisin Lehmon seurakuntakodilla, Kylmäojantie 57  ja parittomien viikkojen torstaisin Kotiseutukeskuksella (Vierevänniementie 5), molemmissa klo 13-14.30.
Keväällä teemme kirkonkylän ja lehmon kerhojen yhteisen kevätretken.

Ikämiehet

Tervetuloa ikämiesten päiväkahveille kuukauden viimeisenä perjantana klo 12-13.30 kirkonkylän srk-talolle.

Seurakuntaruokailu

Kaikille avoin seurakuntaruokailu parillisten viikkojen keskiviikkona klo 11-12 Kotiseutukeskuksella (Vierevänniementie 5): 23.1.; 6.2.; 20.2.; 6.3.; 20.3.; 3.4.; 17.4. ja 15.5. Ruokailun hinta 1 €.

Mielenterveyskuntoutujat

Torstai-tiimi on keskustelu-toimintaryhmä mielenterveyskuntoutujille. Yhteisessä kokoontumisessa hiljennymme myös hartaushetkessä. Tarjoilua. Ryhmä kokoontuu Lehmon srk-kodilla Lydia-salissa kerran kuukaudessa torstaisin  klo 13-14.30.  28.2./21.3./25.4./23.5. kesällä leiri

Hartaushetket  Virkkulakodissa  klo 12  ja Kuurnan Kartanossa klo 14 torstaisin kerran kuukaudessa.

Näkövammaiset.

Syystoiminta alkaa srk-keskuksessa yhteisötilassa Keskuskatu 26 torstaina 12.9. klo 12-13.30.

Kehitysvammaiset.

Kesän 2019 kehitysvammaisten leiri ja leiripäivä pidetään Hirvirannassa 12.- 14.8.2019. maanantaista keskiviikkoon.

Leiri toteutuu, jos leirille ilmoittautuu vähintään 12 leiriläistä. Leirille mahtuu 16 leiriläistä ja leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Henkilökohtaista avustajaa tarvitseva tuo oman avustajan tullessaan. Leirille on mahdollistua osallistua myös niin, että tulee aamuisin avustajan kanssa ja palaa illalla yöksi kotiin.

Keskiviikkona 14.08. klo 8-15 ovat tervetulleita Hirvirantaan kaikki ne, jotka eivät voi osallistua leirille.

Leirille ja leiripäivään ilmoittautumiset mieluiten to 20.6. mennessä  p. 044 25 28 054 tai s-postilla inka.turunen@evl.fi .Ilmoittautuminen on myös mahdollista 27.6.-11.7.  p. 040 761 64 32 (torstaisin klo 9-11, diakoniatoimisto) tai edellä mainitulla s-postilla.

Leirille tai leiripäivään ilmoittautuneet saavat ennen leiriä leirikirjeen ja leirikortin. Leirikortti täytetään avustajan kanssa kotona ja tuodaan mukana leirille. Leirin hinta on 30 € ja leiripäivän 10 €.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään kyydin tarve. Seurakunnan järjestämä kyyti maksaa 6 €.Leirille osallistuvat, mutta kotona yöpyvät sekä keskiviikon leiripäivään tulijat, huolehtivat itse kyydityksen.

Omaishoitajat.

OMAISHOITAJIEN ja HOIDETTAVIEN ULKOILUPÄIVÄ pe 20.09.19 klo 12-16 Lehmossa Hirvirannassa saunatuvalla Hirvirannantie 19 (Saapuminen ja kotiinpaluu itselle sopivan aikataulun puitteissa; saa tulla myös yksin.)

Ohjelmassa ulkoilua ja pelejä, makkaranpaistoa, kahvittelua. Jopa mahdollisuus saunoa puulämmitteisessä saunassa alkeellisissa oloissa omaan tahtiin. Sauna ei ole esteetön. Huonolla säällä viivähdämme saunatuvalla makkaraa paistaen ja kahvitellen sekä kuulumisia vaihtaen.

Ilmoittautuminen ja tieto mahdollisesta saunomisesta 12.09.19 mennessä p.044 25 28 054 tai s-posti: inka.turunen@evl.fi

Maahanmuuttajat

Pyrimme  tarjoamaan yksilöllistä tukea ja keskustelumahdollisuutta eri elämäntilanteissa. Teemme yhteistyötä kunnan sekä järjestöjen kanssa.

Yhteistyössä Pielisensuun seurakunnan kanssa kokoonnumme Raamatunluku-keskusteluhetkiin krsitinuskoon tutustuen Kohtaamisen kahvilassa, Torikatu 19, Joensuu. 6.8,16.8, 23.8 klo 17-19.

BURNING HEARTS CHRISTIAN FELLOWSHIP

klo 17 joka toinen torstai Kohtaamisen Kahvilassa, Torikatu 19. A journey through the Bible for migrants: arabia, farsi, englanti. (Pyritään käyttämään mahdollisimman paljon keskusteluissa suomenkieltä.)

10.1/.24.1./7.2./21.2./7.3./21.3./4.4./18.4./2.5./16.5/30.5.

Lisätietoja lähetyssihteerit/kansainvälinen työ Kontiolahti srk ja Pielisensuu srk

Maahanmuuttaja, olet tervetullut seurakunnan tilaisuuksiin ja kristittyjen yhteyteen.

Worship Service in Parish Hall (Kirkkokatu 28) Joensuu