Ryhmä- ja leiritoimintaa

Seurakunnassamme kokoontuu erilaisia ryhmiä: ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille, työttömille, päihdekuntoutujille, näkövammaisille ja kehitysvammaisille.

Ikäihmiset

Tervetuloa seurakuntakerhoon! Pysähdymme arjen keskellä jakamaan elämän iloja ja suruja. Hiljennymme yhteisen hartaushetken ääressä ja nautimme kahvia/teetä yhdessä ystävien kanssa.

Kerhot kokoontuvat parillisten viikkojen tiistaisin Lehmon seurakuntakodilla, Kylmäojantie 57  ja parittomien viikkojen torstaisin seurakuntakeskuksessa Keskuskatu 26, molemmissa klo 13-14.30.

Ikämiehet

Tervetuloa ikämiesten päiväkahveille kuukauden viimeisenä perjantana klo 12-13.30 kirkonkylän srk-talolle.

Seurakuntaruokailu

Kaikille avoin seurakuntaruokailu parillisten viikkojen keskiviikkona klo 11-12 seurakuntakeskuksessa 27.11./11.12. Ruokailun hinta 2 €.

Mielenterveyskuntoutujat

Torstai-tiimi, (uusi nimi haussa) mielenterveyskuntoutujille klo 13–14.30 Lehmon srk-kodin kerhotilassa alakerrassa. Huom päivä! Keskiviikkona, 20.11  11.12

Hartaushetket  Virkkulakodissa  klo 12  ja Kuurnan Kartanossa klo 14 torstaisin kerran kuukaudessa.

Näkövammaiset.

Joulujuhla 17.12. klo 12-15 seurakuntakeskuksessa. Ennakkoilm.

Kehitysvammaiset.

Hartaushetket Kotitanhualla klo 16 torstaisin 21.11/5.12.

Omaishoitajat.

17.12. klo 12-15 joulujuhla srk-keskuksessa. Ennakkoilm.

Maahanmuuttajat

Pyrimme  tarjoamaan yksilöllistä tukea ja keskustelumahdollisuutta eri elämäntilanteissa. Teemme yhteistyötä kunnan sekä järjestöjen kanssa.

Maahanmuuttaja, olet tervetullut seurakunnan tilaisuuksiin ja kristittyjen yhteyteen.