Piirit

Kontiolahden seurakunnassa kokoontuu useita diakonia-lähetyspiirejä sekä raamattupiirejä, kokoontumisista tiedotetaan Kirkkotie-lehdessä, kauden alussa ilmoitetaan säännöllisesti kokoontuvien ryhmien tiedot. Kesä-elokuu ei kokoontumisia.

DIAKONIA-LÄHETYSPIIRIT, MIESTEN TOIMINTAPIIRI

Lehmon lähetyspiiri "Naiset toivon lähteellä"  kokoontuu kerran kuukaudessa  torstaisin  klo 13-14.30 Lehmon srk-kodilla. 18.1, 15.2, 15.3, 19.4, 17.5  klo 10 messu Kontiolahden kirkossa. Kylmäojantie 57, Lehmo.  Yhteyshenkilö Eija Romppanen (Tauolla kesällä)

Aseman lähetyspiiri kokoontuu  parillisen viikon maanantaina klo 15-16.30  Ystävän Kammarilla, Keskuskatu 17, Kontiolahti.  29.1., 12.2., 26.2, 12.3., 26.3, 9.4., 23.4.,7.5. Yhteyshenkilö Anja Kärkkäinen. (Tauolla kesällä)

Kiveläntien lähetyspiiri, Kiveläntie 5,  (vanhustentalot)
19.3., 23.4., 28.5 Yhteyshenkilö Eija Romppanen.

Paiholan raamattu-lähetyspiiri
Kokoontuu Eila Sarkkisen kodissa joka toinen viikko (pariton viikko), torstaina klo 18.00, Ukkosentie 6, Paihola. Yhteyshenkilö Eila Sarkkinen.

Kulho-Iiksi-Kotalahti diakonia-lähetyspiiri
Kokoontuu kodeissa kerran kuukaudessa, ilmoitetaan Pielisjokiseudussa/Kirkkotie-lehdessä.
Yhteyshenkilö Maria Ratilainen.

Miesten toimintapiiri
Kokoontuu seurakunnan tiloissa ja kodeissa, sauna-ja kotailloissa, patikoiden ja tehden myös talkoilla tuotteita myyjäisiin. Kokoontumisista lmoitetaan kirjeitse kauden alussa. Yhteyshenkilö Jaakko Muhonen.

Varparannan raamattu-lähetyspiiri kokoontuu Lähteellä joka toinen sunnuntai (pariton viikko) klo 17.00. Yhteyshenkilö Martti Mutanen.

RAAMATTUPIIRIT:

Raamattupysäkki
Maanantai-iltaisin klo 18.30 Kodeissa, Kontiolahti, alk. 8.1.  Yhteyshenkilö Leena Kiiskinen.

Naisten raamattupiiri
Ystävän Kammarilla, Keskuskatu 17, Kontiolahti. Kokoontuu parittoman viikon tiistaina  klo 14.00  alk. 16.1.  Yhteyshenkilö Hilkka Surakka.

Lehmon raamattupiiri
Lehmon srk-kodilla, Kylmäojantie 57
Maanantaisin klo 18.00.  alk. 15.1.
Yhteyshenkilö Seppo Lamminsalo.