Nimikkolähetit ja -kohteet

Seurakuntamme nimikkolähetit ja -kohteet:

Stirling

• Maria Stirling
  • Botswana
  • Kasavatustyö
  • maria.stirling (at) felm.org

Kososet

• Tuula ja Kimmo Kosonen
  • Raamatunkäännöstyö,  lukutaitotyön koulutus ja hallintointi
  • Thaimaa
  • tuula.kosonen (at) felm.org ja kimmo.kosonen (at) felm.o­rg

Takot

• Anni ja Heikki, lapset Minttu, Santtu ja Siiri
  • Länsi-Afrikan kirkollisen työn koordinaattori, kehitysyhteistyön koordinaattori, asiantuntija kirkon omavaraisuuden kehittämisessä
  • Senegal
  • anni.takko (at) felm.org ja heikki.takko (at) felm.org

Sadeharjut

• Kaisa ja Jukka, lapset Leevi, Helmi ja Lenni.
  • Papua-Uusi-Guinea
  • raamatunkäännöstyön tukityöt/atk, sairaanhoitotyö
  • Suomen ev.lut. Kansanlähetys

Tuemme nimikkloähettiperheen työtä Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen työyhteydessä Etu-Aasiassa.

Raamattulähetystyötä tuemme IntiassaSuomen Pipliaseuran kautta ja Medaityötä Medialähetysjärjestö Sanansaattajien välityksellä.

Seurakunnan nuoret tukevat kummilapsiryhmiä päiväkodeissa  Nepalissa Suomen Lähetysseuran kautta.

Kansainvälinen diakonia, Kirkon Ulkomaanapu

Nimikkolähettiämme- ja kohteitamme sekä kansainvälistä diakoniaa voit tukea rukouksin ja taloudellisesti liittymällä  lähetysrenkaaseen, jolloin saat lähettiemme kirjeet noin neljä kertaa vuodessa  tai osallistua esim. lähetyspiirien toimintaan. Lisätietoa saat lähetyssihteeriltä.

Lähetystyötä ja kansainvälistä diakoniaa tuemme taloudellisesti myös seurakunnan budjettivaroin  sekä vapaaehtoisin kannatusvaroin keräämällä kolehtia ja järjestämällä erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia työn hyväksi.