Rippikoululaisen vanhemmille

Rippikoulu on osa kirkon kasteopetusta, joka monen kohdalla huipentuu konfirmaatiojuhlaan.
Kaikkiin rippikouluihin sisältyy etukäteiskokoontumisia sekä osallistumista jumalanpalveluksiin
ja muuhun seurakunnan toimintaan. Nuoren rippikoulu merkitsee koko hänen perheelleen erityistä vuotta. Myös kaikki ennen leiriä järjestettävä opetus kuuluu
erottamattomasti rippikoulun oppimäärään.

Rippikoulun ryhmäkohtaiset aloitukset pidetään 6.12.2020 ja 13.12.2020 Kontiolahden
kirkossa kello 10.00. Tuolloin vietetään ensin messu ja sen jälkeen noin kello 11.30 ohjelma
kirkossa jatkuu yhteisellä infitolaisuudella. Samalla nuoret tapaavat rippikouluryhmänsä.

Toivomme vanhemmilta yhteydenpitoa nuoreen liittyvissä erityiskysymyksissä. Rippikouluasioissa ota yhteyttä nuoren rippikouluryhmän pappiin. Rippikoulun aikana järjestetään myös vanhempainiltoja, joihin toivomme innokasta osallistumista. Joissakin rippikouluissa järjestetään myös leirien vierailuiltoja.

• Elämää ja aiheita (14 kb) »