Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus on kestää vuoden ja sisältää 4 opetuspäivää ja viikonlopun mittaiset isosleirit syksyllä sekä keväällä. Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta saa todistuksen keväällä, jolloin kaikki vuoden mukana kulkeneet isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen saaneet siunataan.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen pääsee mukaan kun on käynyt rippikoulun. Koulutus antaa "työvälineitä" toimia leirillä isosena  tai kerhoissa kerhonohjaajan tehtävissä . Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kulkevat "käsi kädessä". Käymällä molemmat koulutukset saat helposti pätevyyden sekä leiri-isoksi että kerhonohjaajaksi.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen ajatuksena on, että kaikki halukkaat rippikoulun käyneet nuoret pääsevät isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen.

Ilmoitustaulu:

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kokoontuu seuraavasti

14.12 klo 10-15, Kerhonohjaaja koulutuspäivä Lehmon srk-kodilla, osoitteessa Kylmäojantie 57. Tämä päivä on vain niille nuorille, jotka ovat ilmoittautuneet kerhonohjaajakoulutuspäivään.

11.1.2020 klo 10-14 Isos-ja kerhonohjaajakoulutuksen opetuspäivä Lehmossa.

to 30.1 klo 15-17 Opetusiltapäivä srk-keskuksessa, Keskuskatu 26.

Pe –su 21.-23.2 Isosleiri Hirvirannassa

22.3.2020      Isosten ja kerhonohjaajien tehtävään siunaaminen Kirkossa, Nuorten kirkkopyhä, NSV-messu. Täytekakkukahvit ja todistustenjako srk-keskus

Kesän isos ja avustaja haku on avattu. Palautus nuorisotoimistoon (keskuskatu 26 81100 Kontiolahti) 9.4.2020 mennessä.

Tämän vuoden koulutuslaiset saavat hakemuksensa leirillä, jossa heillä on myös isoshaku info.

• Kesän 2020 isos/avustajahakemus (16 kb) »

IsoKeho on yhteinen matka.

Teemme matkaa soittaen ja laulaen.