Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

 

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus on kestää vuoden ja sisältää 4 opetuspäivää ja viikonlopun mittaiset isosleirit syksyllä sekä keväällä. Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta saa todistuksen keväällä, jolloin kaikki vuoden mukana kulkeneet isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen saaneet siunataan.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen pääsee mukaan kun on käynyt rippikoulun. Koulutus antaa "työvälineitä" toimia leirillä isosena  tai kerhoissa kerhonohjaajan tehtävissä . Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kulkevat "käsi kädessä". Käymällä molemmat koulutukset saat helposti pätevyyden sekä leiri-isoksi että kerhonohjaajaksi.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen ajatuksena on, että kaikki halukkaat rippikoulun käyneet nuoret pääsevät isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen.

Ilmoitustaulu:                

La 9.12 klo 10-15, Kerhonohjaajakoulutuspäivä Lehmossa. Huom. Tämä päivä on kerhonohjaajan pätevyyden haluaville. Tähän koulutuspäivään täytyy ilmoittautua s.postilla Raijalle.

27.1.2018 klo 10-15 Isos-ja kerhonohjaajakoulutuksen opetuspäivä Lehmossa, osoitteessa Kylmäojantie 57.

Pe-su 16.-18.3.2018 Isosleiri Hirvirannassa            

tai

Pe –su 23.-25.3.2018 Isosleiri Hirvirannassa

14.4.2018 Rovastikunnallinen Isospäivä

22.4.2018 Isosten ja kerhonohjaajien tehtävään siunaaminen kirkossa, jonka jälkeen kahvitus ja todistukset Kotiseutukeskuksessa.

 

Ilmoitathan aina etukäteen, mikäli et pääse tulemaan paikalle.

 

 

 

 

 


IsoKeho on yhteinen matka.

IsoKeho on yhteinen matka.

Teemme matkaa soittaen ja laulaen

ja välillä elämä on alamäessä