Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus on kestää vuoden ja sisältää 4 opetuspäivää ja viikonlopun mittaiset isosleirit syksyllä sekä keväällä. Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta saa todistuksen keväällä, jolloin kaikki vuoden mukana kulkeneet isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen saaneet siunataan.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen pääsee mukaan kun on käynyt rippikoulun. Koulutus antaa "työvälineitä" toimia leirillä isosena  tai kerhoissa kerhonohjaajan tehtävissä . Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kulkevat "käsi kädessä". Käymällä molemmat koulutukset saat helposti pätevyyden sekä leiri-isoksi että kerhonohjaajaksi.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen ajatuksena on, että kaikki halukkaat rippikoulun käyneet nuoret pääsevät isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen.

Ilmoitustaulu:

22.3.2020      Isosten ja kerhonohjaajien tehtävään siunaaminen kirkossa on peruttu.

Täytekakkukahvitilaisuus seurakuntakeskuksessa on peruttu, todistuksen saat postitse.

Klasu ja Jonna laittaa korvaustehtävät niille, joilla on joku puuttuva suoritus ja koulutus kesken.
Palutus maaliskuun loppuun mennessä postitse tai sähköpostitse (Klasulle tai Jonnalle), jotta saat todistuksen ja voit hakea isoseksi.

keskuskatu 26 81100 Kontiolahti
sähköposti: etunimi.sukunimi(at)evl.fi

Isos- ja avustajahaku 2020

Kesän isos ja avustaja haku on avattu. Palautus nuorisotoimistoon (keskuskatu 26 81100 Kontiolahti) 9.4.2020 mennessä.

Tämän vuoden koulutuslaiset saavat hakemuksensa leirillä, jossa heillä on myös isoshaku info.

Jos ongelmia / kysymyksiä soita tai ole muutoin yhteydessä Klasuun tai Jonnaan

• Kesän 2020 isos/avustajahakemus (16 kb) »

IsoKeho on yhteinen matka.

Teemme matkaa soittaen ja laulaen.