Tapahtumia perheille

Elämänpuumessut Lehmon seurakuntakodilla sunnuntaisin kello 16,

Seuraavilla teemoilla:

24.2. Kasvun ihme. Kirkon jälkeen yhteinen ateria, maksu Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

31.3. Mitä ilman en voi elää? Leipäsunnuntain messu ja sämpylätarjoilu kirkon jälkeen.

21.4. Pääsiäisyllätys. Tule ihmettelemään tyhjää hautaa ja etsimään kirkolle piilotettuja suklaamunia!

26.5. Kuuletko minua? Rukoussunnuntain messu. Messun jälkeen puhallellaan saippuakuplia ja nautitaan jätskit.

Messut on suunnattu erityisesti lapsiperheille. Messuissa liitetään Elämänpuun yhteyteen nimikkolintu jokaiselle kuukauden aikana kastetulle lapselle.

Perhemessu Kontiolahden kirkossa

Marianpäivänä 24.3. klo 10

Ilo sulle ja mulle – lähetysnäyttely vierailee Kontiolahdessa! Koko perheelle avoimet toiminnalliset näyttelykierrokset Lehmon seurakuntakodissa keskiviikkona 13.2.klo 17:15 ja 18. Kierroksen kesto 45 min. Lisätietoja Jonna Saariselta p. 040 830 13 36.

Parisuhdeilta " Monta nimeä ulko-ovessa - pohdintaa uusperheen kysymysten äärellä"Lehmon seurakuntakodissa torstaina 11.4. klo 18-19:30. Luennoitsijana perheneuvoja Kati Häkkinen. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa, tiedustelut pe 5.4. mennessä: Johanna Saarenmäki, puh. 040 546 55 61.

Miniretriitti - lupa vain olla Hirvirannan leirikeskuksessa lauantaina 25.5. klo 15-17

Tule hetkeksi levähtämään! Vietetään parituntinen offline-tilassa, hiljaisuutta ja keväistä luontoa kuulostellen. Jos univelkaa on kertynyt, halutessaan voi vaikka pötkötellä saunan takkatuvassa retkipatjalla. Lastenhoito tapahtuman ajaksi järjestyy tarvittaessa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Kati Nissi p. 045 841 53 00.

MUSIIKKIRYHMÄT:

Pilke-kuoro

Iloinen lapsikuoro 3-11- vuotialle lapsille maanantaisin klo 16–17 Lehmon seurakuntakodissa. Kuoroon mahtuu vielä uusia laulajia! Lisätiedot kanttori Mari-Annika Heikkilä, puh 044 970 45 34.

Kamarikuoro Kaisku

Haluaisitko laulaa haastavampaa ja raikasta ohjelmistoa hyvässä porukassa? Pystytkö harjoitelemaan myös itsenäisesti?Kamarikuoro Kaisku toteuttaa pääsiäsienä Bachin Jesu Meine Freude- motetin. Jos kiinnostut teoksesta ja haluaisit osallistua mukaan ota yhteyttä kanttori Mari-Annika Heikkilään. Harjoitukset sunnuntaisin klo 18-19.30. Lastenhoito järjestetty harjoitusten ajaksi!

NYT UUTTA:

Seuraa Lapsi ja -perhetyön tapahtumia Facebookissa!

Kaikille kiinnostuneille avoin ryhmä

Kontiolahden ev.lut seurakunta Lapset ja perheet!