Iloitsemme lapsista ja perheistä

Seurakunnassamme iloitsemme perheistä ja eri-ikäisistä lapsista. Perheiden ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluamme tukea kotien kasvatustyötä ja perheiden arkea.

Työmme johtoajatuksena lasten ja perheiden parissa on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan tuo turvan muuttuvassa maailmassa.

Tukea perheille:

"Lapsiparkki"  jatkaa toimintaansa syksyllä. Ryhmä on tarkoitettu n. 2-7 v. lapsille, jotka tarvitsevat hoitoa, leikkiseuraa ja virikkeitä satunnaisesti. Kokoontumisaika on joka toinen perjantai klo 9-11.30 uudessa seurakuntakeskuksessa os. Keskuskatu 26. Tarkempi aikataulu ja ilmoittautumisohjeet tulevat elokuun alussa. Ohjaajina ryhmässä toimivat Helena Leppänen ja Satu Ikonen.

Lisätietoja saat lapsityöntoimistosta puh. 040 777 8215.

LapsiArkki tominta jatkuu Lehmossa. Se on tarkoitettu tuomaan arkista apua yhden vanhemman perheisiin. Toiminnan sisältönä on lasten ryhmä, joka kokoontuu maanantai-iltaisin klo 16.30-18.30 Lehmon srk-kodilla os. Kylmäojantie 57.  Ryhmään ovat tervetulleita yksinhuoltaja perheiden ja viikolla yksin kasvatusvastuussa olevien vanhempien lapset, ikähaitari n. 2-8 v.Ryhmän tarkoitus on tarjota pieni lepohetki vanhemmalle. Lisätiedot ja ilmoittautumiset lapsityönohjaaja Sirkka Väätäiselle puh. 040 777 8215. Ohjaajina ryhmässä toimivat Johanna Saarenmäki, Ulla-Maija Hassinen ja Virpi Malvalehto.

Uutta:

Perheiden iltatoimintaa seurakuntakeskuksessa kirkonkylällä joka toinen maanantai ilta klo 17.30- n. klo 19. Ohjelmassa mm. muskaria, askartelua, yhteisiä leikkejä, hiljentymistä ja iltapala. Kaikenikäiset lapset yhdessä oman aikuisen kanssa tervetuloa!

Tiedotamme lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä nyt myös Facebookissa.

Kaikille avoimessa ryhmässä Kontiolahden ev.lut seurakunta Lapset ja perheet julkaistaan niin tapahtumatietoja kuin kuvia toiminnasta. Tervetuloa ryhmän jäseneksi!

"Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut." Luuk. 2:30-31