Tuulta elämän purjeisiin

Hiljainen tuulenvire hyväilee poskia kun vene lipuu rantaan, purjeet lasketaan ja kalasaalis perataan. Saunanraikkaina ihmiset kokoontuvat nuotiolle, jossa liekit loimottavat kilpaa kuutamon ja auringonlaskun kanssa. Iloinen laulu ja nauru raikaa ja yhteinen ruokapöytä notkuu herkuista. Illanhämyssä käet puristautuvat yhteen, eivät nyrkkiin vaan rukoukseen. On illan viimeisen biisin aika.

Varjot kasvavat on tullut ilta.
Nurmen kukat jo sulkeutuneet.
Karja noudetaan pois laitumilta
ja hiljaa ovat järvien veet.

Nuorison arkea ja juhlaa Kontiolahdella, Höytiäisen rannalla.

Haluaisitko sinä olla osallinen? Nuorisotyö kutsuu mukaansa yli 13-vuotiaita ja yläikärajaa ei oikein taida olla. Toiminnan rungon muodostaa ympärivuotinen leiritoiminta, nuorten minikirkko ja nuortenillat sekä nuorekas musiikin tekeminen, yhteistä sunnuntain messua unohtamatta.

Mahdollisuus on tulla mukaan myös liikkumaan, pelaamaan palloa tai vaikkapa voimistelemaan. Perinteisesti täälläpäin on oltu ahkeria saunojia ja esimerkiksi joulun alla on kokoonnuttu joulusaunaan, sanan ja puuron äärelle. Lisäksi järjestämme retkiä aina lapin tuntureille asti. Hirviranta mahdollistaa myös aktiivisen purjehdustoiminnan leirien ja viikkoittaisten treenien muododossa.

Nuorisotyön ilmoitustaulu:

Moi

Korona virus pandemia aiheuttaa nuorisotyön toimintojen hiljentymisen Toukokuun loppuun asti. Tarkoittaa että nuorten kerhotoiminta (sählyt- ja koris pelit) päättyvät viikolla12. Nuortenleiri "hyppäillen" 20-22.3. peruuntuu ja samoin myös talkooleiri 15-17.5. Nuortenillat ja minikirkot sulkevat ovensa tältä keväältä.

Kesän leirien isos ja avustaja haku jatkuu 9.4. saakka.

Kesän kerhot ja pursitreenit sekä pursi- ja veneilyleirien osalta ilmoittautuminen aukeaa toukokuussa, toistaiseksi.

Terveisin: Klasu

Sauna valmisteluja vetten äärellä

Kontiolahden seurakunnan nuoret

facebook ryhmä

Aakken, Feederin ja Sopan vaellusripari.com-sivusto.
Sivusto toimii jällee.. Hiphei!

KEVÄT 2020 VIIKKO-OHJELMAA:

Su klo 10.00 Messu Kirkossa (seurakuntakeskuksella 19.1-8.3.)

Kerhot sulkeutuvat vkolla 12

Ma klo 20.00 Korispelit kirkonkylän koulun salissa

Ke klo 17.30 kerran kuukaudessa
Nuorten bändikerho ks. minikirkkojen pvm.

To klo 15.15 7-9lk Sählykerho Kontiolahden liikuntahalli

Pe klo 15.15 yli 15v Sählykerho Kontiolahden liikuntahalli