Tuulta elämän purjeisiin

Hiljainen tuulenvire hyväilee poskia kun vene lipuu rantaan, purjeet lasketaan ja kalasaalis perataan. Saunanraikkaina ihmiset kokoontuvat nuotiolle, jossa liekit loimottavat kilpaa kuutamon ja auringonlaskun kanssa. Iloinen laulu ja nauru raikaa ja yhteinen ruokapöytä notkuu herkuista. Illanhämyssä käet puristautuvat yhteen, eivät nyrkkiin vaan rukoukseen. On illan viimeisen biisin aika.

Varjot kasvavat on tullut ilta.
Nurmen kukat jo sulkeutuneet.
Karja noudetaan pois laitumilta
ja hiljaa ovat järvien veet.

Nuorison arkea ja juhlaa Kontiolahdella, Höytiäisen rannalla.

Haluaisitko sinä olla osallinen? Nuorisotyö kutsuu mukaansa yli 13-vuotiaita ja yläikärajaa ei oikein taida olla. Toiminnan rungon muodostaa ympärivuotinen leiritoiminta, nuorten minikirkko ja nuortenillat sekä nuorekas musiikin tekeminen, yhteistä sunnuntain messua unohtamatta.

Mahdollisuus on tulla mukaan myös liikkumaan, pelaamaan palloa tai vaikkapa voimistelemaan. Perinteisesti täälläpäin on oltu ahkeria saunojia ja esimerkiksi joulun alla on kokoonnuttu joulusaunaan, sanan ja puuron äärelle. Lisäksi järjestämme retkiä aina lapin tuntureille asti. Hirviranta mahdollistaa myös aktiivisen purjehdustoiminnan leirien ja viikkoittaisten treenien muododossa.

Nuorisotyön ilmoitustaulu:

Moi

Korona virus pandemia aiheuttaa muutoksia nuorisotyön toimintoihin .

Kesäkuun alusta voimme aloitta viikkotoimintaa tietyin rajoituksin ja ohjeistuksia noudattaen. Futispelit käynnityy Ukonharjulla (huom. palloliiton ohjeistus 1.6. alkaen) kesäkuussa ja mm. Purjehdustreeneihin ilmoittautuminen on käynnissä ks. purjehdussivu

Kesän veneily ja purjehdusleirit toteutetaan päiväleireinä joko kokopäiväsenä tai iltapäivisin. ks erillisilmoitukset

Nuortenillat kokontuvat kerran kuukaudessa Lehmon srk-kodilla.

Terveisin: Klasu

• 11-14v veneilypäiväleiri (228 kb) »
• Nuorten pursitreenit kesällä 2020 (551 kb) »
• Nuortenpursileiri 2020 (304 kb) »

Kesä koittaa kohta

Kontiolahden seurakunnan nuoret

facebook ryhmä

Aakken, Feederin ja Sopan vaellusripari.com-sivusto.
Sivusto toimii jällee.. Hiphei!

KESÄ 2020 VIIKKO-OHJELMAA:

Su klo 10.00 Messu Kirkossa