Seurakuntamme hallintoelimissä vaikutetaan

Seurakuntalaiset voivat tehdä aloitteita lähettämällä kirjeen tai sähköpostia seurakuntaan kirkkoneuvostolle.

kuva seurakuntakeskuksen kerhohuoneen seinämuraalista

Kirkkoneuvosto käsittelee aloitteet. Aloite voi edetä asiasta riippuen aina kirkolliskokoukseen saakka.

Johtokuntien, kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston pöytäkirjat ovat nähtävillä kokouksen jälkeen 14 - 30 päivää.
Pöytäkirjat ovat nähtävillä nähtävilläoloajan yleisessä tietoverkossa Domus -järjestelmän julkaisusivustolla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkovaltuusto on hyväksynyt Kontiolahden seurakunnalle 14.12.2023 hallintosäännönLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Vanhat ohje- ja johtosäännöt kumoutuvat 1.1.2024 alkaen kirkkolain ja kirkkojärjestyksen siirtymäajan päätyttyä 31.12.2023.

Jukka Reinikainen
Jukka Reinikainen
Viikkovapaat: to ja pe

Soile Luukkainen
Soile Luukkainen
talouspäällikkö
Keskuskatu 26
81100 Kontiolahti

Hei, olen Luukkaisen Soile ja työskentelen Kontiolahden seurakunnan talouspäällikkönä (v. 2015 lähtien). Koulutukseltani olen laskentatoimen opisto merkonomi, oikeustradenomi. Olen työskennellyt eri kokoisissa seurakunnissa taloudenhoitajana, nuorisotyönohjaajana, apulaiskanslistina, toimistosihteerinä, kanslistina, ja talouspäällikkönä vuodesta 1997 lähtien. Muitakin töitä listalle mahtuu, olen toiminut puhelin myyjänä, kukkakaupassa asiakaspalvelussa ja uimakoulun opettajana. Talouspäällikön vastuulle seurakunnassa kuuluvat talous, kiinteistöt ja hautausmaat. Talouspäällikkö vastaa asioiden esittelystä kirkkoneuvostolle, poislukien kirkkoherralle kuuluvat hengelliset asiat. Seurakunnan taloutta tulee hoitaa hyvän taloudenhoidon periaatteiden mukaisesti. Näistä periaatteista kerron mielellään lisää, jos asia kiinnostaa!

26.3.2024 08.44