Uutislistaukseen

Moottorisaha-taiteilijat Jani Grönholm ja Kari Kulmala veistävät jouluseimihahmoja moottorisahalla 11.11.2022

Moottorisaha-taiteilijat Jani Grönholm ja Kari Kulmala veistävät jouluseimihahmoja moottorisahalla seurakuntakeskuksen takapihalla. Yleisönäytös klo 11-12. Seurakuntaan ollaan rakentamassa uutta jouluseimeä.

Moottorisaha-taiteilijat Jani Grönholm ja Kari Kulmala veistävät jouluseimihahmoja moottorisahalla seurakuntakeskuksen takapihalla. Yleisönäytös klo 11-12. Median edustajat paikalla.

Kontiolahden seurakunnan takapihalle luodaan uusi ja näyttävä jouluseimi. Takapihalla sijaitsevaan lasiseinäiseen kotaan ilmestyvät tänä adventtina jouluperhe, äiti Maria, isä Joosef sekä Jeesus-lapsi. Betlehemin seudun paimenet ovat saapuneet todistamaan tätä historiallista tapahtumaa.
Jouluseimi on auki 30.11.2023 - 8.1.2023 päivittäin klo 9 - 21, jolloin seimessä jouluvalaistus.

1.11.2022 07.45