Rippikoulut 2021 alkavat!

3.12.2020 15.12

RIPPIKOULUJEN 2021 ALOITUS

Vuoden 2021 rippikoulujen aloitus on jaettu kahteen osaan su 6.12. ja su 13.12.

6.12. aloitus on Hirviranta 1, Hirviranta 2, Hirviranta 4 ja päivärippikoulun ryhmille.

13.12. aloitus on Hirviranta 3, Hirviranta 5, vaellusrippikoulun ja talvilomarippikoulun ryhmille.

Oman nuoren ryhmä on ilmoitettu marraskuun alussa nuoren sähköpostiin ja viikolla 49 kotiin on lähtenyt vielä tarkempi infokirje oman ryhmän tapaamisista.

Pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi Itä-Suomen aluehallintoviraston päätösten mukaisesti Kontiolahden seurakunnan jumalanpalvelukset toimitetaan toistaiseksi sanajumalanpalveluksina ja niihin on mahdollista osallistua Kontiolahden seurakunnan YouTube kanavan kautta.

Rippikoulun osalta tämä tarkoittaa sitä, että rippikoululaiset ja perheet seuraavat jumalanpalvelusta livelähetyksenä seurakunnan YouTube-kanavalta. Jumalanpalvelus alkaa klo 10 ja kestää noin 45 minuuttia. Tämän jälkeen kanavalla alkaa uusi lähetys nimellä ”Rippikouluinfo” klo 11, jossa rippikouluryhmien työntekijät esittäytyvät ja antavat sekä yleistä että ryhmäkohtaista infoa rippikouluista. Kysymyksiä voi esittää livelähetyksen kommenteissa.