Korona-ohjeistus ajalle 1.12.2020-31.1.2021

8.1.2021 09.44

Kontiolahden seurakunnan ryhmät ja tilaisuudet on peruttu ajalla 1.12.2020- 31.1.2021, paitsi jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset

Toimintaa siirretään mahdollisuuksien mukaan verkkoon ja osallistuminen onnistuu mm.seurakuntamme Youtube-kanavan kautta!

Kontiolahden seurakunnan kokoava toiminta jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia lukuun ottamatta keskeytetään 31.1.2021 saakka.

Jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin toimituksiin saa Kontiolahden seurakunnassa osallistua 31.1.2021 asti enintään 20 henkeä. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme ottaa kirkkoon vain jumalanpalveluksen toimittajat ja avustajat.

Kirkollisiin toimituksiin osallistuville suositellaan kasvomaskin käyttöä ja muistutetaan turvaväleistä ja käsihygieniasta.

Jumalanpalvelukset kirkosta striimataan Kontiolahden seurakunnan Youtube-kanavalla. Kontiolahden seurakunta toimii myös Facebookissa ja Instagramissa.

Tiedot verkosta löytyvistä tapahtumista päivitetään suunnitelmiemme edetessä kotisivujemme tapahtumakalenteriin.

Seurakunnan työntekijöihin saat yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla, koski asiasi sitten diakonista apua, keskusteluapua tai jotakin muuta. Haluamme olla tukenasi, vaikka turvallisuutemme vaatiikin nyt sitä, että rajoitamme yhteen kokoontumisia.

Lisätietoja: Jukka Reinikainen, kirkkoherra