Uutislistaukseen

Hirvirannan remontti on alkanut!

Hirvirannan peruskorjaus on alkanut 18.9.2023!

Auringonlasku 5.2023  2 hirviranta (1).jpg

Auringonlasku Hirvirannassa

Hirvirannan leirikeskuksen päärakennus on valmistunut vuonna 1992.
Rannan alueella sijaitsee myös ranta-alttari, saunarakennus, Hiljaisuuden tupa, grillipaikka sekä veneiden säilytykseen tarkoitettu rakennus. 

Hirvirannan leirikeskuksen peruskorjausta on valmistellut rakennustoimikunta,  johon kuuluivat Pekka Kettunen, Mika Tarnanen ja Erkki Voutilainen, kirkkoherra Jukka Reinikainen sekä talouspäällikkö Soile Luukkainen, diakonissa Sanna Mutikainen ja nuoristotyönohjaaja Klaus Tefke.
Leirikeskuksessa työskenteleviä työntekijöitä on kuultu korjaustarpeista eri tilaisuuksissa. Mukana työkaluina suunnittelussa on ollut myös nuorisolta saadut useat ideat ja näkemykset. 

Kirkkoneuvosto päätti rakennusurakoitsijat (KN 22.8.2023) Hirvirannan peruskorjaukseen tarjouskilpailun perusteella edullisimman tarjouksen tehneiden tarjouspyynnössä ilmoitettujen vaatimusten täyttävien urakoitsijoiden kanssa. Ennen urakkasopimusten solmimista käytiin selonottoneuvottelut.

Valitut urakoitsijat ovat:
Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus Oy
Joensuun Sähköinsto Oy
LVI Jomutek Oy
Talosääntö Oy
Sähköasennus Kuronen Oy

Kokonaiskustannusarvio on tällä hetkellä  2.370.000 euroa. Suunnittelun ja toteutuksen lähtökohtana on ollut ympäristöseikkojen huomioiminen, esteettömyys ja energiankäytön tehostaminen. Peruskorjauksen tarpeessa olivat sähkö, LVI ja muut tekniset osat sekä hirsirungon painumiseen liittyvät seikat. 

Seurakunnan syksyn ja talven leiritoiminta on siirretty pääsääntöisesti Vaara-Sportin tiloihin.
Peruskorjauksen on määrä valmistua toukokuun 2024 loppuun mennessä.

Seurakunta ja urakoitsijat yhdessä muistuttavat, että leirikeskus on työmaa-aluetta.
Ulkopuolisilla liikkuminen työmaa-alueella on kielletty!

27.9.2023 10.40