Messu Lehmon srk-kodilla klo 15

Veräjä-kuorolaisia Suomalaisen messun jälkeen Valtimon kirkossa 22.5.2022

Lehmon seurakuntakoti

Lasse Heikkilän Suomalainen messu Veräjä-kuoron esittämänä, tervetuloa!

Musiikkiryhmä Veräjä tulee soittamaan, laulamaan ja laulattamaan Lasse Heikkilän säveltämän Suomalaisen messun Lehmon seurakuntakodille.

Suomalaiseen messuun on tallennettu maamme ilot ja surut, historia ja maisemat. Laulut paljastavat jokaisen suomalaisen sielullaan ja niissä soi tunnelmallinen kansanmusiikki. Soittimina ryhmässä ovat viulu, kantele, kitara, harmonikka, basso ja lyömäsoittimet. Laulajia on parikymmentä lapsista aikuisiin. Veräjän musiikkiryhmän ohjelmistossa Suomalainen messu on ollut ryhmän perustamisesta, vuodesta 2000 lähtien. Jäsenet ovat Enosta, Kontiolahdelta ja Joensuusta.

Tällä kertaa Suomalainen messu toteutetaan jumalanpalveluksena, ja vietämme myös ehtoollista. Pappina Kati Nissi ja avustajana Virpi Malvalehto.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!