Kouluun lähtevien siunaaminen klo 17:30 ja 18:30

Kontiolahden kirkko

Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle! Osallistu paikan päällä tai YouTuben kautta.

Kouluun lähtevien siunaamiseen kutsutaan mukaan koulunsa aloittavat läheistensä kanssa. Tilaisuudessa lauletaan tuttuja Lasten virsiä. Lapset siunataan kirkon alttarin luona. Siunaamaan voi tulla vanhempi tai kummi tai muu läheinen. Lisäksi siunaamassa on mukana esikoulun opettajia ja seurakunnan työntekijöitä. Kirkon jälkeen seurakunta muistaa koulunsa aloittavia pienellä lahjalla. Mukana Kati Nissi, Mari-Annika Heikkilä ja Virpi Malvalehto.

Haluamme varmistaa turvavälien toteutumisen kirkossa, siksi järjestämme kaksi tilaisuutta seuraavasti:

klo 17:30 kirkonkylän, Kontioniemen, Varparannan, Jakokosken ja Ahokkalan koulun ekaluokkalaiset

klo 18:30 Selkien, Kulhon, Kylmäojan, Lehmon ja Onttolan koulun ekaluokkalaiset

Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutienne aloittavat läheistennne kanssa!

Tilaisuutta voi seurata myös suoratoistona Kontiolahden seurakunnan YouTube-kanavalla. Tällöin siunattavat lapset eivät kuitenkaan näy kuvissa, vaan kamera käännetään siunauksen ajaksi muualle. Rukouksiin, lauluihin ja puheiden kuuntelemiseen pystyt osallistumaan myös etänä.