KORONA-ohjeistus Kontiolahden seurakunnassa

Kontiolahden seurakunnan omaa ohjeistusta päivitetään jatkuvasti. Uusimmat päivitykset löytyvät uutisista.

Kokoonnumme ja toimimme voimassa olevien ohjeistuksien mukaan.

Toimintaan osallistuvan tulee muistaa seuraavia asioita:

5.10.2020 alkaen keräämme nimilistan (Etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja puhelinnumero) jokaisen seurakunnassa järjestettävän tilaisuuden alussa, lukuunottamatta messuja ja konfirmaatioita. Osallistujalista säilytetään kolme viikkoa, jonka jälkeen se hävitetään.

Jos seurakunnan tilaisuudessa käyneellä todetaan koronatartunta, on henkilön välittömästi kerrottava se myös seurakunnalle, jotta jäljitys saadaan  nopeasti liikkeelle.

Muita perusohjeita

• Flunssaoireisena ei tulla mukaan toimintaan. Päiväkerhoissa toimimme muun varhaiskasvatuksen ohjeistuksen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, ettei päiväkerhoon voi tulla, jos on nenä vuotaa (allergista tai flunssaa) tai on yskää tai muita flunssan oireita. Flunssa- tai allergiaoireista lasta emme siis ota kerhoon toistaiseksi.
  • Käsien pesu ja desinfiointi toimintaan tullessa ja lähtiessä. Seurakunnan tiloissa on esillä desinfiointiaineita
  • Emme kättele toisiamme
  • Pyrimme pitämään turvavälejä. Ymmärrämme, että lasten ryhmissä tämä on haasteellista ja siksikin on tärkeää jäädä kotiin, jos on vähänkään flunssaoireita.
  • Yskiminen ja aivastaminen nenäliinaan tai hihaan
  • Seurakunnalla tehostetaan pintojen siivousta/desinfiointia
  • Työntekijämme eivät tule töihin flunssaoireisena

Jumalanpalvelukset

Suoratoisto-mahdollisuus joka sunnuntai www.youtube.com/kontiolahdensrk, suora lähetys kirkosta alkaa kello 9.58.