Lastenohjaajan toimi 1.11.2018 alkaen

Pitkäaikainen työntekijämme Sirpaon jäämässä eläkkeelle. Haemme lapsi ja perhetyön tiimiimme innostunutta, avarakatseista, yheistyökykyistä, eri-ikäisiin ihmisiin lämmöllä suhtautuvaa kristillisen kasvatuksen ammattilaista.

Toimi on kokoaikainen ja koostuu lasten kanssa työskentelystä sekä perhe ja yhteistyöverkostojen kanssa toimimisesta. Ajokortti ja auton käyttö on välttämätöntä.

Pätevyysvaatimuksena on piispankokouksen määrittämä koulutus, esim. lapsi ja perhetyön tutkinto tai kirkon nuorisotyönohjaaja. Palkka määräytyy KIRVesTesin mukaan, palkkaryhmä 402.

Tehtävään vaaditaan rikosreksiteriite sekä lääkärintodistus. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika on 1.-31.8.2018. Hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä os. Kontiolahdene kirkkoneuvosto, Kylmäojantie 57, 80710 Lehmo.

Lisätietoja saa lapsityönohjaaja Sirkka Väätäiseltä p. 040-777 8215 tai kirkkoherra Jukka Reinikaiselta p. 050 - 3747 723 (yhteydenotot ma 2.7. alkaen)