Muut tapahtumat

Syyskauden lähetystapahtumia

ITÄ-SUOMEN EVANKELIUMIJUHLA 2018  Kontiolahden kirkko 25.-26.8.2018

La 25.8 klo 16.00 Juhlien aloitus, Olenius. Klo 16.30 Raamattutunti " Lähetystyö eilen ja tänään Apostolien teoista tähän päivään"  Ville Auvinen. 17.30 Kahvitarjoilu. Klo 18.30 Iltakonsertti "Yhdessä Jumalan työssä" mukana Korpiset, Savilaaksot, Oleniukset.

Su 26.8 klo 10 messu Kontiolahden kirkossa, Jukka Reinikainen, Ville Auvinen. Jussi-Peka Heikkilä. Koelhti Sleyn lähetystyö. Ruokaisa kahvitarjoilu.  klo 12.30 Evankeliumijuhla. puheenvuorot Olli Olenius, Jukka Reinikainen, Ville Auvinen

Pe 31.8 klo 18.00 ” Kuulumisia Papualta” lähetysilta Pappilassa, Pappilantie 5, Kontiolahti. Mukana nimikkolähettimme Sadeharjut, Seppo Lamminsalo, Eija Romppanen.

Torstai 6.9. ”Tule Mukaan! Älä jää yksin” – tempauspäivä:
Viikkomessu Kontiolahden kirkossa, Ystävän Kammari, seurakunnan erilaiset piirit ja kerhot esittelevät toimintaa, Jari Kainulainen, Jaakko Muhonen, Jussi-Pekka Heikkilä.