Haetaan kolmea vt. nuorisotyönohjaajaa kesäksi 2021 !!

Kontiolahden seurakunnassa etsitään

kolmea vt. nuorisotyönohjaajaa kesäksi 2021

Kontiolahden seurakunta on vireä ja kasvava seurakunta Joensuun lähellä. Seurakunnassamme on jäseniä noin 11.000. Lapsi- ja nuorisoikäluokkamme ovat suuria. Seurakunnassamme on kolme nuorisotyönohjaajan virkaa.

Kesän vt. nuorisotyönohjaajan tehtäväalue on yleistä varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyötä. Työ painottuu leiritoimintaan. Arvostamme hakijan rippikoulun sisällön ja opetusmetodien hyvää tuntemista sekä erilaisia lasten ja nuorten leireillä tarvittavaa erityisosaamista. Työsuhteen kesto vaihtelee 2-3 kk. Haussa huomioidaan myös teologiaa ja kirkon nuorisotyöhön opiskelevat opiskelijat.

Palkkaus on koulutuksen ja pätevyyden mukainen sopimuspalkka.

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv lähetetään sähköpostilla 31.12.2020 mennessä kirkkoherra Jukka Reinikaiselle osoitteeseen jukka.reinikainen@evl.fi . Lisätietoa Jukka Reinikainen, p 050-3747723 tai pastori Jaakko Muhonen, p. 0400-462420.