Kesätyöntekijöitä lapsi- ja nuorisotyöhön kesä 2017

Työpaikkailmoitus

Kontiolahden seurakunnassa etsitään

Kolmea  vt. nuorisotyönohjaajaa kesäksi 2018

Kontiolahden seurakunta on vireä ja kasvava seurakunta Joensuun lähellä. Seurakunnassamme on jäseniä yli 11.500. Lapsi- ja nuorisoikäluokkamme ovat suuria. Seurakunnassamme on kolme  nuorisotyönohjaajan virkaa.

Kesän vt. nuorisotyönohjaajan tehtäväalue on yleistä varhaisnuoriso- , nuoriso- ja rippikoulutyötä. Työ painottuu leiritoimintaan. Arvostamme hakijan rippikoulun sisällön ja opetusmetodien hyvää tuntemista sekä erilaisia lasten ja nuorten leireillä tarvittavaa erityisosaamista. Työsuhteen kesto vaihtelee  2-3 kk. Haussa huomioidaan myös myös teologiaa ja kirkon nuorisotyöhön opiskelevat opiskelijat.

Palkkaus on koulutuksen ja pätevyyden mukainen sopimuspalkka.

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv  lähetetään  sähköpostilla 31.12.2017 mennessä kirkkoherra Jukka Reinikaiselle osoitteeseen jukka.reinikainen@evl.fi .