Lastenohjaajan toimi

Lastenohjaajan toimi 1.11.2018 alkaen

Pitkäaikainen työntekijämme Sirpa on jäämässä eläkkeelle. Haemme lapsi ja perhetyön tiimiimme innostunutta, avarakatseista, yheistyökykyistä, eri-ikäisiin ihmisiin lämmöllä suhtautuvaa kristillisen kasvatuksen ammattilaista.

Toimi on kokoaikainen ja koostuu lasten kanssa työskentelystä sekä perhe ja yhteistyöverkostojen kanssa toimimisesta. Ajokortti ja auton käyttö on välttämätöntä.

Pätevyysvaatimuksena on piispankokouksen määrittämä koulutus, esim. lapsi ja perhetyön tutkinto tai kirkon nuorisotyönohjaaja. Palkka määräytyy KIRVesTesin mukaan, palkkaryhmä 402.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika on 1.-31.8.2018. Hakemukset tulee osoittaa Kontiolahden kirkkoneuvostolle  määräaikaan mennessä os. Kontiolahden kirkkoneuvosto, Kylmäojantie 57, 80710 Lehmo tai lähettämällä sähköisesti kontiolahti@evl.fi

Toimeen valitun tulee toimittaa ennen valinnan vahvistamista rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyä varten ja lääkärin todistus diakonian viranhoitoon sekä virkatodistus, josta ilmenee ev.lut. seurakunnan jäsenyys ja konfirmaatio.

Lisätietoja saa lapsityönohjaaja Sirkka Väätäiseltä p. 040-777 8215 tai kirkkoherra Jukka Reinikaiselta p. 050 - 3747 723

HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT