Määräaikainen pyhäkoulu- ja perhetyön ohjaajan toimi/ Kanttorin viransijaisuus

Määräaikainen pyhäkoulu- ja perhetyön ohjaajan toimi

Kanttorin viransijaisuus (KTS INFO Tekstin alaosassa)

Kontiolahden seurakunnan kirkkoneuvosto on 23.4.2019 julistanut auki määräaikaisen pyhäkoulu- ja perhetyön ohjaajan toimen 1.9.2019- 31.05.2020.

Kokopäiväinen toimi koostuu pyhäkoulutyöstä (40 %) ja varhaisnuorten kesäleiri toiminnasta (10 %). Tehtävän pääasiallinen sisältö on pyhäkoulunopettajien etsiminen, varustaminen, ohjaaminen, kouluttaminen ja innostaminen. Opettajien kokoontumiset yhdessä lapsityön papin kanssa. Perhemessujen ja elämänpuu messujen kehittäminen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Materiaalien hankinta pyhäkouluihin. Viikoittaisesta tiedotuksesta huolehtiminen. Syksyn pyhäkoululeiri. Toiminta ja talousarvion laatiminen sekä toimintakertomuksen tekeminen. Osallistuminen kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatuksen tukemiseen mahdollisuuksien mukaan ja työajan puitteissa. Lasten kesäleirien suunnitteluun ja ohjaamiseen osallistuminen kesällä (kaksi leiriä).

Perhetyö (50%) pitää sisällään lapsiryhmien kuten LapsiArkki ryhmän lastenohjaajana toimiminen, toiminnan suunnittelu, tiedon etsiminen, toteutus ja arviointi itsenäisesti sekä yhdessä työparin ja lapsityön tiimin kanssa.

Perhekirkkojen, perhetapahtumien ja vanhempien tilaisuuksien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä. Lisäksi tehtävään kuuluu lasten kotikasvatuksen tukeminen: vanhempien kuunteleminen, rohkaisu, ohjaus ja neuvonta.Yhteistyö yhteiskunnan varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa ja perhekerhojen ohjaajana toimiminen.

Muuta toimeen liittyvää:

Toimeen valitulta edellytetään kirkon lastenohjaajan tai muu vastaava pätevyys tai kokemus. Lisäksi valitun tulee toimittaa lääkärintodistus toimea varten ja rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. Toimeen valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävänkuvauksen mukainen tehtävän vaativuusryhmä on 403. Lisäksi maksetaan mahdolliset vuosisidonnaisuuslisät.

Toimen hoito vaatii oman auton käyttöä. Toimeen liittyy 4 kuukauden koeaika

Lisätietoja kirkkoherra Jukka Reinikainen, p. 050 -3747723

Toimi on laitettu avoimeen hakuun ja hakuaika on pe 24.5.2019 asti. Hakemukset tulee osoittaa Kontiolahden kirkkoneuvostolle  ja lähettää ne joko postitse Kontiolahden kirkkoneuvosto, Kylmäojantie 57, 80710 Lehmo tai toimittaa ne sähköisesti s-postiosoitteeseen kontiolahti@evl.fi

Kanttorin viransijaisuus 2.9.2019 - 31.12.2020

Kontiolahden seurakunnassa avautuu kanttorin viransijaisuus 2.9.2019 - 31.12.2020

Ensisijainen vastuualueena virassa on

• Päiväjumalanpalvelusten musiikki, erityismessut, konsertti- ja muu musiikkitoiminta
  • kauneimmat joululaulut
  • kirkolliset toimitukset
  • Soitinhuolto Kontiolahden kirkossa ja koko seurakunnan alueella
  • Rippikoulu
  • Seurakuntakuoro Canto, Hilmat&hurmurit päiväkuoro
  • Varhaisiän musiikkikasvatus (muskaritoiminta)

Muuta virkaan liittyvää:

Viransijaisuuteen valitulta edellytetään kirkon kanttorimuusikon tai muu vastaava pätevyys tai kokemus. Lisäksi valitun tulee toimittaa lääkärintodistus toimea varten ja rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. Viransijaisuuteen valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävänkuvauksen mukainen tehtävän vaativuusryhmä on 601. Lisäksi maksetaan mahdolliset vuosisidonnaisuuslisät.

Toimen hoito vaatii oman auton käyttöä. Toimeen liittyy 4 kuukauden koeaika

Lisätietoja kirkkoherra Jukka Reinikainen, p. 050 -3747723

Viransijaisuus on laitettu avoimeen hakuun ja hakuaika on pe 31.5.2019 asti. Hakemukset tulee osoittaa Kontiolahden kirkkoneuvostolle  ja lähettää ne joko postitse Kontiolahden kirkkoneuvosto, Kylmäojantie 57, 80710 Lehmo tai toimittaa ne sähköisesti s-postiosoitteeseen kontiolahti@evl.fi

Kesätyöntekijät kesäksi 2019

Kaikki kesätyöntekijät on valittu. Kiitos kiinnostuksesta. Vuoden 2020 kesätöitä koskien voi lähettää sähköpostia 1.1.2020 alkaen.

Tiedustelut: seurakuntamestari Hannu Martikainen puh. 046 600 5463 tai spostilla hannu.p.martikainen(at)evl.fi