1. diakonianviran/varhaiskasvatuksen ohjaajan viran haku

1. diakonianviran haku

kts. alla varhaiskasvatuksen ohjaajan virka

Kontiolahden kirkkoneuvosto on julistanut Kontiolahden seurakunnan 1. diakoniaviran auki 1.6.2020 alkaen. Viran hakuaika on 1.-30.4.2020.

Hakuilmoitukset tulee osoittaa Kontiolahden kirkkoneuvostolle lähettämällä ne sähköisesti seurakunnan viralliseen s-postiosoitteeseen kontiolahti@evl.fi 30.4. klo 23.50 mennessä tai lähettämällä ne postitse 30.4.2020 mennessä osoitteeseen Kontiolahden kirkkoneuvosto, Keskuskatu 26, 81100 Kontiolahti.

Lisätietoja virasta ja seurakunnasta antaa kirkkoherra Jukka Reinikainen, jukka.reinikainen@evl.fi, 050- 3747723 (vapaapäivät to ja pe).

Haettavissa olevan diakoniaviran tehtäväkuvaus

Ensisijainen vastuualue:

• Henkilökohtainen asiakastyö: sielunhoito, koti- ja laitoskäynnit, vastaanottotyö
  • Yhteistyö viranomaisten, kansalaisjärjestöjen ja – ryhmien kanssa ja seurakunnan muiden työntekijöiden kanssa sekä erityisryhmien lähiverkostojen ja omaisten kanssa
  • Leiri-, retki- ja kerhotoiminnan suunnittelu ja toteutus
  • kohderyhmänä vammaiset (Kotitanhua, näkövammaiset) ja omaishoitajat
  • Diakoniatyön johtokunnan sihteerin tehtävät vuorollaan (2 vuoden periodeissa)

Muut tehtävät

• YV- keräykseen osallistuminen ja YV-keräyksen vastuuhenkilö vuorollaan
  • erityismessut
  • Ystävän Kammarin yhteyshenkilö
  • Vapaaehtoistyön koordinaattori

Viranhakemiseen ja viranhoitoon tarvittavat osaamisvaatimukset

• diakonin tai diakonissan koulutus ja vihkimys
  • Ihmissuhdetaidot ja sielunhoidolliset valmiudet
  • sosiaaliturvan ja yhteiskunnallisien tukiverkkojen tuntemus
  • viestinnälliset hyvät perustaidot
  • seurakunnan toiminnan ja hallinnon hyvä tuntemus
  • vapaaehtoistyön tuntemus ja organisaatiokyky

Varhaiskasvatuksen ohjaajan virka

Kontiolahden kirkkoneuvosto on julistanut Kontiolahden seurakunnan kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajan viran auki 1.8.2020 alkaen. Viran hakuaika on 4.-22.5.2020.

Hakuilmoitukset tulee osoittaa Kontiolahden kirkkoneuvostolle lähettämällä ne sähköisesti seurakunnan viralliseen s-postiosoitteeseen kontiolahti@evl.fi 22.5. klo 23.50 mennessä tai lähettämällä ne postitse 22.5.2020 mennessä osoitteeseen Kontiolahden kirkkoneuvosto, Keskuskatu 26, 81100 Kontiolahti.

Viran tehtäväkuvaus ja viran hakuehdot päivitetään myöhemmin.

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ SEURAKUNNAN KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEEN/ HAKU PÄÄTTYNYT

Hautausmaiden ja kiinteistöjen hoitotöihin sekä kirkon oppaaksi kesäksi 2020 palkataan 5-7 työntekijää toukokuusta - elokuulle, eri mittaisiin työsuhteisiin.

Haussa puutarhuri, kiinteistötyöntekijä, hautausmaan kausityöntekijät erilaisiin tehtäviin 3-5 kpl ja kirkon opas. Ammattitaitoa, kokemusta ja motivaatiota haussa kesälle hautausmaille ja kiinteistöille. Mahdollisuus opetella/tehdä myös suntion tehtäviä. Tarjolla myös harjoittelupaikkoja.

Hakemukset sähköpostilla 1.1.2020 alkaen ja 20.3.2020 mennessä osoitteeseen kontiolahti.taloustoimisto@evl.fi aiheeksi "kesätyö 2020"

Tiedustelut työtehtävien sisällöistä seurakuntamestari Hannu Martikainen puh. 0466005463.

Kesätyöntekijät kesäksi 2020 Kontiolahden seurakuntaan

KESÄNUORISOTYÖNOHJAAJAT

Kontiolahdens seurakunta palkkaa 3-4 kesänuoriso-ohjaajaa kesäkaudeksi 2020. Hakuaika on 31.12.2019 asti.

Hakuaika on päättynyt ja kesälle 2020 on valittu jo kesänuorisotyöntekijät. Kiitos hakijoille!