Lasten musiikkitoiminta

Pilke-kuorot ja musaryhmät on tarkoitettu 4-13 vuotiaille lapsille - tytöille ja pojille.

Laulamisen ilon ja taidon etsiminen ja löytäminen on Pilke-toiminnan keskeisiä tavoitteita.  Lapsikuorossa lapsesi oppii laulamisen lisäksi
 monia erilaisia asioita kuten ryhmätyöskentelyä, ilmaisemaan itseään, äänenhuoltoa ja kehonhallintaa.

Kuoron ohjelmisto koostuu pääasiassa kristillisistä lasten lauluista, mutta myös muulle lasten laulutaitoa kehittävälle ohjelmistolle on haluttu antaa tilaa.

Lapsikuorossa laulaminen on tavoitteellista toimintaa, jossa lapsen musikaalisuus kehittyy ja hän oppii uutta. Lapsikuorossa lapset saavat hyvät valmiudet jatkaa musiikkiharrastustaan läpi koko elämän. Kontiolahden seurakunnan lapsikuoroissa laulaa tällä hetkellä noin 30 lasta. Mukaan mahtuu kuitenkin aina uusia laulajia!

Pilke-kuoroa maanantaisin Lehmon seurakuntakodilla klo 16-17.

Syyskausi alkaa 10.9.2018.

Ilmoittautumiset kuoroihin p.044 9704534 Jussi-Pekka Heikkilä

KOKO PERHEEN KIRKKOMUSKARI

Kirkkomuskarit ovat syyskauden 2018 tauolla.

Syyskaudella muskareita on perhekerhojen ja Eka vauva ryhmien yhteydessä.

Lapset ja perheet osion alta löytyy syyskauden ohjelma ( päivittyy elokuun aikana ) - sieltä näet mahdolliset kirkkomuskari kerrat - tervetuloa silloin yhdessä laulamaan, soittamaan ja liikkumaan.

.

Jippii konsertissa Pilke-kuorot

Pilke-kuorolaisia Jippii konsertissa  Joensuun Gospel festifaaleilla.

Tule mukaan koko perheen Kirkkomuskariin.

Ota yhteyttä: Anne Laakso-Viholainen p.0400 272929