Lasten musiikkitoiminta

PILKE-KUOROT PERUTTU KEVÄÄN 2020 AJALTA

Pilke-kuorot ja musaryhmät on tarkoitettu 4-13 vuotiaille lapsille - tytöille ja pojille.

Laulamisen ilon ja taidon etsiminen ja löytäminen on Pilke-toiminnan keskeisiä tavoitteita.  Lapsikuorossa lapsesi oppii laulamisen lisäksi
 monia erilaisia asioita kuten ryhmätyöskentelyä, ilmaisemaan itseään, äänenhuoltoa ja kehonhallintaa.

Kuoron ohjelmisto koostuu pääasiassa kristillisistä lasten lauluista, mutta myös muulle lasten laulutaitoa kehittävälle ohjelmistolle on haluttu antaa tilaa.

Lapsikuorossa laulaminen on tavoitteellista toimintaa, jossa lapsen musikaalisuus kehittyy ja hän oppii uutta. Lapsikuorossa lapset saavat hyvät valmiudet jatkaa musiikkiharrastustaan läpi koko elämän. Kontiolahden seurakunnan lapsikuoroissa laulaa tällä hetkellä noin 15 lasta. Mukaan mahtuu kuitenkin aina uusia laulajia!

Pilke-kuoroa torstaisin  Lehmon seurakuntakodilla klo 16-17.

Ilmoittautumiset kuoroihin p.044 9704534 Mari-Annika Heikkilä

KIRKKOMUSKARI

Syyskaudella muskareita on perhekerhojen ja Eka vauva ryhmien yhteydessä sekä Kontiolahden uusella seurakuntatalolla iltakerhossa.

.

Jippii konsertissa Pilke-kuorot

Pilke-kuorolaisia Jippii konsertissa  Joensuun Gospel festifaaleilla.