Kirkkoherranvirasto palvelee

Kirkkoherranvirasto palvelee seuraavissa asioissa

• virkatodistukset ja sukuselvitykset
  • kaste-, avioliitto- ja hautaustoimituksiin liittyvät asiat
  • seurakunnan toimitila- ja toimitusvaraukset (Hirvirannan leirikeskuksen varaukset taloustoimiston kautta)
  • jäsenrekisterin ylläpito
  • Virasto avoinna ma - pe klo 9 - 12
  •

Pyydämme ottamaan yhteyttä pääsääntöisesti kirkkoherranvirastoon puhelimitse ja s-postin välityksellä, mutta myös henkiolökohtaiset käynnit ovat nyt jälleen kesällä mahdollisia.

Perhejuhlissa pyydämme erityisesti sairastuneita tai flunssaoireisia välttämään EHDOTTOMASTI  perhejuhliin osallistumista.

Huom!
Keskuskatu 26, 81100 KONTIOLAHTI

Avoinna ma-pe klo 9-12
Puhelin: 040 761 65 69
sähköposti: kontiolahti(at)evl.fi

Yhteystiedot »

Liity kirkkoon!

Liity kirkkoon -verkkopalvelun kautta voit liittyä kirkkoon helposti.

Liity kirkkoon »

Avioliiton esteiden tutkinta myös sähköisesti

Avioliiton esteiden tutkinta

Kirkko on avannut asiointipalvelun, jossa voi hoitaa avioliiton esteiden tutkinnan sähköisesti. Palvelu on tarkoitettu kaikille pareille, jotka haluavat saada vireille avioliiton esteiden tutkinnan.

Avioliiton esteiden tutkinnan voi hoitaa myös asioimalla kirkkoherranvirastossa tai lähettämällä pyynnön esteiden tutkinnasta postitse.

Siirry palveluun »