23.12.2017

Kirkkokuorolaisia palkittu

Suomen Kirkkomusiikkiliiton myöntämät ansiomerkit Kontiolahden seurakuntakuorolaisille. Jaettu 1. adventtina kirkossa.

40 v. merkki: Tatu Pitkänen

30 v.merkki: Keijo Hassinen ja Olavi Karttunen

20 v.merkki: Liisa Kemppainen, Raija Tuononen ja Heimo Ujala

10 v.merkki: Anja Kärkkäinen, Irja Ujala

5 v. merkki: Inkeri Haapalainen, Anna-Maija Halonen, Sari Hiltunen, Riitta Myyry, Tarja Mäkinen

"Suuret kiitokset saamistamme ansiomerkeistäa 3.12.2017 Kontiolahden kirkossa. Toivon mukaan kirkkolaulu pysyy ja uusia laulajia tulee hyvään seuraan, kun meillä on hyvä ja nuori kuoronjohtajakin", kuoromerkin saanut Heimo Ujala kertoo.

Kuorolaulun eduistaHeimo Ujala jatkaa:" Kuorolaulu on loistava tapa viettää aikaa ystävien kanssa ja laulaessa jokainen voi kokea suuta yhdessä olon tunnetta - hän samalla on yksi joukosta ja toisaalta oma itsensä. Laulun avulla ihminen voi nostaa itsetuntoa."

"Kaiken kaikkiaan lauluilla on ihmiselle persoonallinen elämäntarinaan liittyvä merkitys. Laulut koskettavat syvältä ja laulut joilla on merkitys, lisäävät mahdollisuutta ymmärtää ja tulla ymmärretyksi, sillä on lohduttava, kannustava ja uskoa luova merkitys, kun saamme saoin ja sävelin kertoa armon sanomaa ja sanomaa Jeesuksesta."