Pappila

Pappila on valmistunut v. 1881. Pappilassa ovat asuneet vuosien saatossa mm. seurakunnan kirkkoherrat. Kirkkoherrojen tuli asua virka-asunnossa, jonka seurakunta oli järjestänyt. Asumisvelvollisuus poistui laista 1990 -luvulla. Pappilan peruskorjaus on tehty v. 1991. Käytettävissä varastotilaa sekä sauna, alakerran vuokralainen toimii päävuokralaisena ja huolehtii myös yläkerran asunnon sähkö- ja vesilaskutuksesta. Yläkerran asunto on vuokrattu. Pappilan alakerta on ollut ennen v. 2017 vuokrattuna kodiksi. vuodesta 2017 lähtien tila on toiminut seurakunnan toimitilana. Pappilan alakerta on vapautunut 1.9.2019 seurakunnan käytöstä. Pappilan alakerrassa on kattava it-sisäverkko ja kulunvalvonta. Pappila sijaitsee osoitteessa Pappilantie 5, Kontiolahti.

Tiedustelut  vs. Talouspäällikkö Mikko Juvonen, spostilla mikko.juvonen@evl.fi tai puh. 040 761 6508

Osoite: Pappilantie 5, Kontiolahti