Pappila

Seurakunnan toiminnat ovat siirtyneet seurakuntakeskukseen osoitteeseen Keskuskatu 26, Kontiolahti.

Pappilaan vuokralle?

Vuokraa pappilan kodiksi tai toimitilaksi

vuokrattavaksi tarjolla alakerrasta: 7 h, keittiö, kodinhoitohuone, 2 vessaa, yhteensä noin 280 m2.

Vuokra 1.500 euroa / kuukausi

Vuokraan kuuluu lämpö, kiinteistövero, isännöitsijän palvelut, auraus ja jätehuolto. Pappila lämpiää kaukolämmöllä.

Pappila on valmistunut v. 1881. Pappilassa ovat asuneet vuosien saatossa mm. seurakunnan kirkkoherrat. Kirkkoherrojen tuli asua virka-asunnossa, jonka seurakunta oli järjestänyt. Asumisvelvollisuus poistui laista 1990 -luvulla. Pappilan peruskorjaus on tehty v. 1991. Käytettävissä varastotilaa sekä sauna, alakerran vuokralainen toimii päävuokralaisena ja huolehtii myös yläkerran asunnon sähkö- ja vesilaskutuksesta. Yläkerran asunto on vuokrattu. Pappilan alakerta on ollut ennen v. 2017 vuokrattuna kodiksi. vuodesta 2017 lähtien tila on toiminut seurakunnan toimitilana. Pappilan alakerta on vapautunut 1.9.2019 seurakunnan käytöstä. Pappilan alakerrassa on kattava it-sisäverkko ja kulunvalvonta. Pappila sijaitsee osoitteessa Pappilantie 5, Kontiolahti.

Tiedustelut Talouspäällikkö Soile Luukkainen, spostilla soile.luukkainen@evl.fi

Osoite: Pappilantie 5, Kontiolahti