Omasta jakaminen on hengen hedelmä

Kirkkovuoden aikana on juhlaa ja arkea. On myös aika paastota ja antaa omastaan. Suomen suurin kansalaiskerys Yhteisvastuu-keräys on kirkon yksi tärkeinpiä omastaan antamisen muoto. Usein kuulee, ettei annettu apu mene perille. Kun itse on saanut vakuuttua, että pienikin apua vaikkapa kehitysmaissa lasten ja nuorten koulutukseen on kuin taikasauva, on hyvä rohkaista toista antamaan ja auttamaan.Ugandassa ja Keniassa pakolaislasten ja paikallisten elämä muuttuu kuin taikaiskusta uuden koulun myötä. Varat kouluihin tulevat Yhteisvastuu-keräyksin saaduilla varoilla.

Nyt on aika auttaa. On aika paastota ja luopua turhasta. Pienikin rahasumma kasvaa suureksi siellä, missä ei ole mitään. P.s. Lahjoittaa voi klikkaamalla sivun vasemmassa alakulmassa olevasta YV-bannerista.